Vooral het koppatroon wil ik opvolgen

Vooral het koppatroon wil ik opvolgen

Dit waren de woorden van Maikel, nadat hij de shiro van Omosako 810040 had bekeken, en gelijk heeft ie...

Het patroon van een shiro is vrijwel onvoorspelbaar, dat kunnen we nu toch al met zekerheid zeggen. Er zijn enkele exemplaren tussen de 20 van Omosako die je bijna niet meer terug herkent. De 810040 heeft inderdaad een spannend koppatroon, dat er voor zal kiezen om misschien volledig zwart te worden, maar dat integendeel ook de onderliggende witte patronen kan "verruimen". Als deze witte vlakken opentrekken dan wordt het zeker wel een interessant patroon.

De body was in ieder geval fors toegenomen en het onderliggende sumi laat een mooi dampatroon zien. Een mooie orka in de maak. Ter informatie: Er zijn nog maar slechts 5 shiro's over van de collectie, en zeker niet de slechtste. Mijn favorietje 810055

Verder is er het idee geopperd om aan de kopers van de shiro's te vragen om regelmatig een update te maken over de ontwikkeling hiervan. Er zou dan moeten afgesproken worden om op bepaalde tijdstippen, (zeg iedere 2 maanden) een update te maken aan de hand van foto's om de ontwikkeling te kunnen opvolgen. Uiteraard sta ik volledig achter dit idee en wil dit graag ondersteunen. Mijn voorstel is dat ik alle emailadressen van de shiro eigenaars doorspeel zodat ze onderling contact kunnen houden. Ze kunnen dan zelf afspreken wanneer de tijd is om foto's te maken, en deze naar mij door te sturen. (alleen HQ foto's, zodat ik ze zelf "internet klaar" kan maken; Ik zal er graag een fotoreeks van in het het nieuws plaatsen, en ik denk dat iedereen er wel interesse in heeft. Ik heb hier alle emailadressen van de kopers, dus laat maar horen via de reacties of je mee wil doen met de "Omosako gang."

Een nieuw filmpje van de 810040 kan je ook nog zien op deze link

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137