Voorlopige shows 2022

Voorlopige shows 2022

We verlangen allemaal terug naar vrijheid. Gaan en staan waar we willen zonder rekening te moeten houden met de regels die nu de samenleving een andere dimensie geven. Het Covid probleem zal voorlopig nog niet van de baan zijn, maar toch kondigen zich al zeker 2 shows aan dit jaar die vermoedelijk zullen doorgaan.

De online shows zijn een welkome verademing om toch de koihobby te ondersteunen, maar kan een echte show niet vervangen. We hunkeren ernaar om nog eens deel te nemen aan datgene wat onze koihobby zo mooi maakt, het presenteren van onze koi tijdens een show.

Ik heb er 2 op het programma staan, waar ik me voor ga inzetten. Ik zet ze beiden hier eventjes in het zonnetje zodat je ze zeker kan opvolgen, en laat ons onze best doen om ze beiden te ondersteunen. Hieronder een korte omschrijving van de show. Noteer de datums in je agenda.

Belgische Koishow op 7 en 8 mei 2022 in Merelbeke

Deze beurs gaat door in Gemeentehallen van Merelbeke waarbij de mooiste Koi getoond worden en met verschillende prijzen huiswaarts keren, zelfs Koi die nergens anders te zien zijn, behalve op deze show ! De winnaars worden bepaald door een internationale jury, na een beoordeling van hun schoonheid in allerlei aspecten, zoals huidkwaliteit, lichaamsbouw en kleurpatronen.

De Belgische Koi Show staat tevens al jarenlang bekend voor de enorm hoge kwaliteit van de tentoongestelde Koi. De mooiste exemplaren van België, Nederland en Frankrijk zijn op de show te zien. Naast het wedstrijdelement gaat het in de Koi show ook om het bijeenbrengen van de Koiliefhebber en hobbyisten van allerlei allooi. Het is een plek om elkaar te ontmoeten in gemeenschappelijke interesses, en een plek om veel kennis en informatie op te doen, omtrent het vijver- en tuingebeuren.

Dit door de aanwezigheid van standhouders die bakken kennis, expertise en materiaal meebrengen, klaar om los te laten op het grote publiek, gaande van filtermateriaal, testkits, koivoer, enzoverder. Breng daarbij de mogelijkheid om bonsai, planten en kunst voor in de tuin te kopen, en er is alles voorhanden om een perfect draaiende vijver te creëren, die er nog erg mooi uitziet ook!

Euregio koishow op 11 en 12 Juni 2022 in Oldenzaal

Koiclub Nederland organiseert elk jaar de Euregio Koi Show. Tijdens onze show worden de mooiste Koi tentoongesteld. Koi, die tot de top van Europa behoren. De deelnemers zijn hobbyisten en dealers, niet alleen uit Nederland, maar ook uit de rest van Europa.

De Euregiokoishow is de eerste buitenshow in Europa en elk jaar zwemmen de mooiste Koi zwemmen  van 20 cm tot meer dan 1 meter groot in onze show.. Tevens zijn vele producten met betrekking tot de Koihobby aanwezig op onze show. De exposanten informeren je graag over de producten die ze tentoonstellen, ook bonsai en modeltuin zijn aanwezig.

We zien je daar...tot dan !
2
1
1
3
0
1
2
4

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

ben

hoop dat het allemaal door kan gaan is iedereen ondertussen wel aan toe 


Johan

Mooie vooruitzichten heb beide data genoteerd.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml