Een stap in het onbekende

Een stap in het onbekende

Wat de meesten onder u al weten is dat ik me geèngageerd heb om een aantal koi uit de golden corn series aan te kopen van een toch wel hoogwaardige kwaliteit.  Een groot aantal werden verkocht, een ander deel blijkt moeilijker om te verkopen. 

Vermoedelijk heeft het met de prijs te maken, want de top van de pyramide is niet goedkoop. Zoals reeds meermaals gezegd wordt de golden corn als een nieuwe soort aanzien, en maken ze redelijk veel furore in de Aziatische  landen.

Het is dan ook moeilijk om de hogere kwaliteits golden corn op de kop te tikken. Hier probeer ik een haalbare oplossing te vinden die hopelijk enkele mensen ertoe aanzet om zich toch te buigen over een eventuele aankoop van deze bijzondere soort.

Wat heb ik in elkaar gestoken ? Ik heb alle prijzen van de golden corn samengeteld en gedeeld door het aantal golden corn die nog in mijn bezit zijn, en die geen koper vinden. Dit zijn nog 9 exemplaren die allemaal door Nartia werden aangeboden, wat ook de oorzaak is van de hogere prijs. Zo kom ik tot een prijsstelling van 2 750 euro/stuk.

Een deel van deze golden corn zitten al in Arendonk, een deel moet nog komen, die zwemmen nog bij Narita.Ik ga niet in alle toonaarden uitleggen hoe mooi ik ze vind, want het zijn jullie die ze naar waarde moeten schatten. Zoals reeds dikwijls gezegd, je houd ervan, je houd er niet van. 

Mijn aanbieding is als volgt:

Ik bied deze golden corn dus nu aan voor 2750 euro/stuk en wil deze een seizoen in de serre laten rondzwemmen, en bied dit verblijf in de serre gratis aan. (periode mei tot medio oktober). De resultaten van de opgroei in de serre zijn meer dan bekend. Ik verwacht dan ook goede resultaten. Persoonlijk vind ik het een ideaal project, dia zou kunnen voldoen aan een uitermate interessante evolutie.

De golden corn zijn onvoorspelbare koi die soms verrassend uit de hoek kunnen komen zoals je op de bijgevoegde foto's kan zien. Het is een combinatie van chagoi x ginrin soragoi en ginrin asagi met een vleugje karashigoi. Een mix van wat we vriendelijke koi kunnen noemen en dat uit zich in het gedrag van deze soort. Ze zijn uitermate vriendelijk in gedrag; laat het ons chagoi waardig noemen.

Ik kan mensen niet verplichten om golden corn graag te zien, het is blijkbaar een koi die hetzelfde  lot ondergaat als een ginrin of een doitsu. Men ziet het graag, men ziet het niet graag. Ik zal in ieder geval nog een laatste poging wagen om deze koi aan te bieden, en dan houdt het er mee op. Ik heb mijn best gedaan en als ik er niet in slaag om deze te verkopen, dan heb ik de verkeerde keuze gemaakt, het is niet anders i

Nog even melden dat ik morgen aanwezig ben van 11.00 tot 14.00 uur. Zondag ben aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur

Meer afbeeldingen

Een stap in het onbekende: afbeelding 1
Een stap in het onbekende: afbeelding 2
Een stap in het onbekende: afbeelding 3
Een stap in het onbekende: afbeelding 4
Een stap in het onbekende: afbeelding 5
Een stap in het onbekende: afbeelding 6
Een stap in het onbekende: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Jack

555


Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml