Tevreden klanten

Tevreden klanten

Er is niets aangenamer dan tevreden klanten. Je kan niet voor iedereen alles naar behoren doen, maar dat probeer je toch. Het geeft toch altijd voldoening als er klanten tevreden zijn.

Als mensen in het weekend geen tijd hebben, dan is het ook geen probleem om even door de week af te spreken. Een shiro en een benigoi waren aan de.beurt om ze eventjes te laten zien aan de  nieuwe eigenaar.

Rood, wit en zwart, een mooie vertegenwoordiging van de Belgische driekleur. De shiro is yonsai, de benigoi is sansai, en beiden met een deugdelijke lengte van 72 cm, dat is al een mooi begin. Hier zit nog rek op en de mogelijkheden om door te groeien boven de magische grens van 80 cm is hier zeker een feit.

shiro utsuri van OmosakoDe shiro werd aangekocht op één van de veilingen van Omosako december 2020. Ze was toen 62 cm en na een seizoen in de mudpond heeft ze er 10 cm bijgedaan. Niet onverdienstelijk zou ik zeggen.

We hebben ze gisteren even bekeken en kwamen tot dezelfde slotsom.  Qua body een bijzonder stevige shiro utsuri die een geweldige huidkwaliteit laat zien.

Velen zullen misschien graag meer sumi gezien hebben op deze shiro, maar zoals je weet zijn deze altijd onvoorspelbaar en wat niet is, kan nog komen.

Er zijn sporen van opkomend onderliggend sumi op het hoofd, en dat zou geen slechte zaak zijn. De kwaliteit van het sumi is bijzonder goed, en wie weet wat er de volgende jaren nog kan gebeuren, want ze zijn soms onvoorspelbaar.

Ik heb in ieder geval zelden een shiro gezien met deze bouw. Als  je ze even met de hand vastneemt kan je de volle kracht in het lichaam aanvoelen, en het is massa dat je voelt. 

De Benigoi was ook 72 cm na meting en werd ook aangekocht vorig jaar in december. Deze werden via een event van Narita aangekocht. Gelukkig werden ze gechipt, anders zou het een probleem zijn om ze uit elkaar te houden.

Als je ze even boven de waterlijn houdt merk je pas de kwaliteit van het blinkende beni. Het is om van te genieten zoveel is zeker. Het geeft mij toch een voldoening om dit soort koi aangekocht en verkocht te hebben. Het zijn kleppers van formaat.

We laten ze nu rustig zwemmen tot maart - april zodat ze goed geacclimatiseerd zijn en de strijd kunnen aanvatten om de eisen van de  nieuwe eigenaar te vervullen. En ik denk dat ze niet zullen ontgoochelen.

 

Laat Een Reactie Achter

14 reacties

Wiechert

555

Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml