Waar ben ik aan begonnen

Waar ben ik aan begonnen

Gisteren ben ik begonnen met het tellen van de pellets uit de zak van 1 kg recovery.

Ik was vergeten dat dit kleine pellets van 3 mm waren en dan nog zinkend, zodat ze niet alleen klein zijn, maar dat er dan nog eens bijzonder veel van zijn. Het is in ieder geval zo dat, als je de prijs per pellet gaat berekenen, dat het voer spotgoedkoop is. Om een tipje van de sluier op te lichten, raad ik je aan om het bijhorende filmpje te bekijken.

Ik kreeg al de suggestie om de pellets te wegen per 100 gram, en dan te vermenigvuldigen met 10 om dan het aantal pellets te berekenen. Een goede suggestie natuurlijk, maar er is zoveel verschil in de pellets, dat de verhouding gewicht/aantal, nooit juist kan zijn, en alleen maar een indicatie is van het aantal.

Ik heb dan maar geantwoord dat ik het op zijn Belgisch ga doen, dus één per één…hier ben ik echter nog enkele uren zoet mee, maar het zal wel juist zijn.

Bestel nu je voer en waag je kans

Ik kan goed begrijpen dat het niet voor iedereen evident is om langs te komen op de show. Daarom dat ik tot en met zondag 21 juni de mogelijkheid geef aan mensen die graag mee willen dingen naar de aantrekkelijke prijs van een tosai tancho of de waardebon, om ook mee te doen. Wat moet je hiervoor doen ?

Bestel online via koiroyal je voer voor de zomer. Per bestelling van 3 kg mag je 1 keer raden. Bestel je dus een zak van 10 kg Probites summer, dan mag je 3x raden en dit doorgeven. Bestel je bijvoorbeeld 10 kg probites summer en 5 kg Probites sinking autumn, dan mag je 5 x raden. Dit is ook een maximum. Je kan dus nooit meer dan 5 keer raden, hoe hoog je bestelling ook is.

Ik zal deze getallen noteren, bijhouden en na de show vergelijken met het juiste getal. Het juiste aantal pellets zal ook genoteerd worden, en zal in een enveloppe bewaard worden in de stand op de Belgische koishow. Zo gauw de show is afgelopen zal de enveloppe geopend worden. De winnaar kan pas nadien bekend gemaakt worden. Niemand buiten ikzelf weet hoeveel pellets er in 1 kg recovery zitten. (maar het zijn er veel)...

Superpromo

ProBites Recover is een speciaal ontwikkeld koivoer dat actief bijdraagt aan een spoedig herstel van koi. Dit kan herstel zijn van transportstress, na vijvermedicatie, verwondingen, medische ingrepen, bacteriologische- en parasitaire aandoeningen enz.

De hoge aantrekkelijkheid van ProBites Recover activeert de koi en stimuleert hun eetlust. Zo zorgt ProBites Recover ervoor dat verzwakte koi weer snel gaan eten en zodoende alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgen om weer snel aan te sterken en hun natuurlijke afweersysteem op te bouwen.

ProBites Recover is verrijkt met Glucosamine, zeer zuivere Propolis en bevat extra vitamine A en C. ProBites Recover ondersteunt het herstel van binnenuit, bevat ontstekingsremmende ingrediënten, bevordert het herstel van de huid en een snelle opbouw van de natuurlijke weerstand.

ProBites Recovery bij voorkeur voeren vanaf 10° graden watertemperatuur. Indien nodig vanaf 6° graden watertemperatuur. Voer ProBites Recovery dagelijks totdat de koi weer in goede conditie is. Stap daarna weer over op een van de andere soorten uit de ProBites range.Bestel nu

Normaalprijs: 20.95 euro

Promotieprijs: 29.95 euro

Geldig tot en met 21 juni.

mopje...fopje

Meer afbeeldingen

Waar ben ik aan begonnen: afbeelding 1
Waar ben ik aan begonnen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137