Waarderingscijfer bij onze koi

Waarderingscijfer bij onze koi

Zoals jullie wellicht zullen merken is het systeem van de waardebepaling van de koi veranderd. Waarom is dit veranderd zullen jullie je afvragen ?

Dit heeft verschillende oorzaken, maar de belangrijkste oorzaak zijn de personen die deze waardebepaling geven. Doordat Interkoi een nieuw contact heeft in Japan in de persoon van Brian Sousa, zijn enkele regels aangepast. Brian is geen echte handelaar in de ware zin van het woord. Je kan Brian beter omschrijven als iemand die de koi niet als middel ziet om geld te verdienen, maar meer verliefd is op koi.

Hij treed dus meer op als tussenpersoon dan als handelaar. Wie is Brian Sousa ? Misschien kunnen velen onder jullie je herinneren dat enkele jaren geleden het noodlot toeslag bij Momotaro. Hier werd dan de befaamde DVD van gemaakt. Dit is het werk van Brian Sousa. Verder is Brian ook bekend van het enige echt koi-bito forum. Verder woont Brian reeds 15 jaar in Japan, spreekt perfect Japans, is met een Japanse getrouwd, en heeft 2 schattige dochters.

Brian heeft onzettend veel kennis van koi, en heeft dit al meermaal bewezen. Brian is ook de eigenaar geweest van Shiba Zakura, en heeft éénmaal de Kokugyo prijs gewonnen in Japan. Verder heb ik een heel goed gevoel in de samenwerking met Brian en ben ik overtuigd van zijn kennis en integriteit.

Om even terug te komen op de kwaliteitsbepaling. Deze wordt samen opgesteld met Brian, eventueel aangevuld in overleg met de kwekers, indien ze dit willen, en uiteindelijk is de visie van Rini, Ben en mezelf doorslaggevend.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240