Wat een fantastisch cadeau...

Wat een fantastisch cadeau...

Het was een zeer vermoeiende dag voor mij.

Ik was reeds vanaf 6 uur bezig met de boekhouding van de jongens, en ik was behoorlijk ziek. Helaas kan ik het me niet permiteren om in bed te blijven liggen, dus doorgaan maar...

Krijg ik me vandaag toch een fantastisch geschenk in de vorm van een verse "langoust". Ik weet niet hoe het komt, maar ik krijg van mijn klanten de meest fantastische geschenken aangeboden, gaande van een pen tot een landkaart, prachtige wijn en nu weer een langoust. Ik ben jullie er allemaal ontzettend dankbaar voor, alhoewel ik het niet begrijp waar ik het aan verdien.

In ieder geval was het zo dat ik s'avonds toch nog een speciale kookketel moest forceren om onze langoust erin klaar te maken. Wij hebben een inductie kookvuur, en niet iedere ketel was geschikt om hierop te koken. Onze ketels waren helaas te klein, want het was een serieuze langoust.

Tenslotte zijn we bij mijn schoonzus een grote ketel gaan lenen, naar mijn schoonmoeder gereden om de kreeft te koken in een lekkere bouillon en we hebben onze langoust dan thuis verder afgewerkt. Dit hebben we gedaan door de langoust te grilleren in onze oven met zelfgemaakte kruidenboter. Samen met vers gebakken broodjes en een heerlijke fles witte chardonnay was dit een onvergetelijk feestmaal.

Het was in één woord heerlijk.

Bedankt uit de grond van ons hart Rody en Lotty, het was het geslaagde recept voor een uitputtende dag. We hebben er beiden ontzettend van genoten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137