Wat een weertje

Wat een weertje

Net zoals 4 mei begonnen was met een stralende dag, zo is de afscheidsdag ook met hetzelfde zonnetje afgesloten.

Ik zeg altijd dat ik de zon besteld en afgedwongen heb, maar de mensen geloven me nooit. Er waren nog heel wat mensen gekomen, en daar kan ik alleen maar blij om zijn. Het is ook plezierig om plotseling mensen tegen te komen die je enkel kent via mail of via één of ander forum. Het is toch plezierig om een gezicht bij een naam te plakken.

De sfeer was goed, de kohaku waren geweldig, wat kan een mens nog meer verlangen. Het doet me ontzettend veel plezier dat er nog zoveel klanten gekomen waren, ondanks het feit dat ze dikwijls 2 uur met de auto moesten rijden. Ik kan niet enkel dan mijn dank voor het vertrouwen uitspreken, en ik weet zeker dat Rini het hier volledig mee akkoord is.

Ook nog een speciaal dankwoordje voor Ben Doorakkers, voor zijn geweldige kennis en advies inzake koi. Ben bedankt....Ook fijn dat Mike van Nedkoi er was en alle anderen.

Wij blijven bereikbaar om je met raad en daad bij te staan, en wil je eventueel nog koi zien, dan kan je altijd mailen of bellen voor een afspraak maken. Het is nu even tijd om ons voor te bereiden om naar Japan te gaan, en nadien is iedereen weer welkom op zaterdag om hun aankopen te bewonderen in onze verwarmde bakken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: ENKEL OP AFSPRAAK
Zondag: ENKEL OP AFSPRAAK

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

1811013

lepel sanke 1811013
Koi Evolutie

1805001

Archief 1805001