Wat zien ze er goed uit

Wat zien ze er goed uit

Je kan niet alle koi in de gaten houden zoveel is zeker. Over het algemeen doe je een kortstondige check up iedere dag, maar je kijkt niet naar bepaalde koi in het bijzonder, tenzij je er een paar in het oog moet houden.

Toen Johan echter vroeg achter 2 koi die ik hier in de bowl laat zien verschoot ik me toch de pleuris toen ik het bijzonder intense sumi op deze koi kon bewonderen.

Het zijn oudgedienden zoveel is zeker. De sanke gaat naar zijn derde jaar toe, en heb ik aangekocht in november 2016. Normaal zou het een vrouw moeten zijn, tenminste daar had ik voor betaald, en zo zie je maar.

Zo zag de sanke eruit bij aankoop

De showa is reeds een hele tijd in Arendonk, veel te lang…Ik denk dat het de laatste is van de serie die ik aankocht in maart 2015, met andere woorden zwemt ze reeds 3 jaar hier rond, kan je dat begrijpen ?

Zo zag de showa eruit bij aankoop !

Ik in ieder geval niet, maar zo zijn er meerdere dingen die ik niet begrijp. Na het meten bleek hij 61 cm te zijn en de sanke 57 cm.

Ze zagen er in ieder geval superdeluxe uit, blonken als een spiegeltje en zowel het beni als het sumi waren van voortreffelijke kwaliteit, ik was heel tevreden met wat ik zag.

Vincent had de kans te baat genomen om tijdens de kortingsperiode een kohaku aan te kopen

Het is een kohaku uit de serie die Ben geselecteerd had vorig jaar bij Taniguchi. Dit bleek echter een man te zijn, zodat hij over moest komen dit voorjaar.

Hij was 37 cm, wel een bijzonder hoogwaardige huidkwaliteit Taniguchi eigen, en voor zover ik begrijp wil Vincent van tosai leren hoe ze evolueren, een nobele gedachte….

Het is in ieder geval een kohaku die vrij zuiver is, de gepaste lengte heeft op zijn leeftijd, 11 maanden, dus je zou hier best van kunnen verschieten binnen enkele jaren. Als Vincent ons nog op de hoogte houdt, dan kunnen we er altijd van leren.

Ik ben blij dat de verkoop toch stabiel blijft op dit moment. Er zitten trouwens best nog hele aardige koi, dus ik hoop ook dat ik voor deze overblijvers nog een goede vijver kan gevonden krijgen.

ZEER BELANGRIJK BERICHT

Woensdagavond 13 juni om 20 uur stopt het geven van loten voor de wedstrijdkoi. De trekking is volgende week zaterdag.... Wees er als de kippen bij als je nog kans wil maken op deze fantastische showa die momenteel nog in Japan bij narita rondzwemt...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240