De Belgische Koishow

De Belgische Koishow

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni is het weer zover, dan zijn het de hoogdagen van de Belgische koishow.

Altijd gezellig, maar vooral begenadigd met een zeer sterk deelnemersveld staat deze show hoog aangeschreven in de wereld van de shows.

De strijd zal bikkelhard zijn tussen de deelnemers, de stands zijn goed gevuld en de deelnemerslijst spreekt boekdelen.

AKINO SNAUWAERT - ALEXIS DUBUC - BENNY COECKELBERGHS - CARLO NEVEN - DANIEL GEZ - DANNY FLERE - DAVID VAN ROY - DANNY PLUCKERS - DE LOOSE CHRISTIAN - DESSEYN FREDERIK - DE VIJVERHOF - ELNA KOI - FABIO KOILAB - FILIP POPPE - FILIP’S KOI & VIJVERSHOP - FLOORS KOI SHOP - FRANCOIS GAILLY - FRANS ADAMS - GWENN SCHOOVAERTS - HILDE EN MICHEL - HIMITSU KOI - OUD GASTEL - HYDROKOI - INTERKOI ARENDONK - JAPAN-KOI - JEAN-PAUL RUDOLF - JOEL JOUANNET - JOHAN DOOREMONT - JOHNY LIEVENS - JURGEN BRIERS - JURGEN WILLEMS – ZEN CREATION - KIM’S KOI - KOI DELUX - LA PASSION DU POISSON - MARIA CHERTOVA - MARTIN VAN DER STEL - MICHAEL STORK - MKKOI - MPKOI - NIWA KOI - NONOKO KOI - NORMANDIEKOI - POISSON D’OR - SHINTO JAPANESE KOI - SUPER-KOI - T’HOVENIERTJE WELLEN.

Allen geduchte wedstrijdfanaten die hun beste koi zullen inzetten, en ja ik zit er ook tussen. Ik heb een paar koi in mijn hoofd die ik ga inzetten,

want na mijn geduchte deelname aan de Euregio koishow moet ik goed in mijn arsenaal gaan zoeken om nog goed materiaal te vinden…en ik heb het gevonden.

Met de grote prijzen kan in niet meedoen, maar ik heb toch een aantal koi in mijn bestand die een aardig woordje zullen meeklappen en die misschien een degelijke prijs kunnen meepikken.

Voor diegenen die graag langskomen, ik heb stand 19. Ze hebben me in de hoek gezet zie ik. Als nu het weer zijn goede kanten laat zien, dan is succes gegarandeerd….

Inzendingen filmpjes

Ondertussen krijg ik regelmatig filmpjes binnen van mensen met hun koi die ze gekocht hebben en waar ze trots op zijn natuurlijk. Deze wil ik je niet onthouden, en hoe meer je opstuurt, hoe liever ik heb.

De vijver van W….

Opgroeifaciliteit 1

Een goshiki met klasse

Herinnering inschrijvingen 16 juni

Bij deze wil ik nog even de mensen die zich nog niet ingeschreven hebben voor 16 juni eraan herinneren dat de sluitingsdag zondag 10 juni is.

Meer afbeeldingen

De Belgische Koishow: afbeelding 1
De Belgische Koishow: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137