Weer eentje minder

Weer eentje minder

Het ophalen van koi gaat gelukkig onverminderd door. Gisteren was het de beurt aan een showa van Ogata die in het vergeethoekje was geraakt.

Toch een hele klepper deze showa en met zijn 68 cm een man die mag gezien worden.

Het heeft jaren geduurd vooraleer Peter zijn koi bij Interkoi kocht, wat de precieze reden daarvan is weet ik niet, maar mijn geduld werd uiteindelijk beloond en nu komt hij trouw ieder jaar zijn koi kopen.

Ik ben ondertussen volop bezig om mijn tategoi terrein aan te leggen, en dat is nogal wat werk. Maar nog één dag hard werken en ook dit zal tot het verleden behoren.

Ik was eerst van plan om hier een aantal nieuwe vijvers te bouwen, maar na er goed over nagedacht te hebben besloot ik toch de stap niet te zetten.

Het zou een hele investering vergen en je moet realistisch blijven. Mijn ouderdom is gewoon een feit waar ik niet omheen kan, en opvolgers zijn er niet echt.

Zo lang ik nog sterk en gezond ben is er geen probleem en zal ik nog graag een aantal jaren kunnne doorgaan, maar zoals gezegd…je moet realistisch blijven.

Ik ben me ondertussen volop aan het focussen op mijn volgend Japanreis want ik wil nieuw bloed in mijn vijvers. Niet dat ik niet blij ben met mijn bestand van nu, want er zitten nog geweldige vissen tussen, maar nieuw bloed doet de creativiteit ook weer toenemen, want op dit ogenblik is er weinig nieuws te melden.

Meer afbeeldingen

Weer eentje minder: afbeelding 1
Weer eentje minder: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240