Welke zal het worden !

Welke zal het worden !

Zaterdag worden alle showa van Dainichi getoond, maar sommige mensen zijn op zaterdag niet vrij en dan is het uiteraard mogelijk om vooraf even hun keuze die ze gemaakt hebben even in de bowl te zien en daarna hun keuze te maken.

Voor Rik was dit het geval, en hij had zijn zinnen gezet op enkele tosai. Deze 3 werden dan in de bowl gezet, waaronder nummerke 6, nummer 1166 en nummer 96. Die tancho showa was al serieus veranderd, dat viel nu pas op. Vergelijk met het filmpje bij aankoop en dan begrijp je wat ik bedoel.

dainichi toyotaHet sumi heeft zich al veel meer ontwikkeld en zal nog duidelijker worden vermoedelijk bij het opgroeien. Deze tancho showa is van Dainichi Toyota, voor de mensen die niet weten wie dit is, dit is de broer van de Dainichi koifarm, maar dan gevestigd in het zuiden. Nu zul je je afvragen waarom Dainichi Toyota, wel vrij eenvoudig, hij heeft zich gevestigd in het dorp met de naam Toyota. Hij is ook vooral bekend door zijn act met de Mickey Mouse versie die telkenmale moet opgevoerd worden bij de Narita events. 

Rik moest nu nog even overleggen thuis met de vrouw en dan zal ik weten of hij er eentje van zal aankopen of niet. Afwachten is dus de boodschap. Van één van deze 3 is het echter toch te laat, want even nadien kwamen John en Inez hun kohaku ophalen en zij hadden hun oog ook laten vallen op deze showa.

Maar laat ons even eerst hun kohaku bekijken. Het is een flink gebouwde sandan kohaku uit de stal van Momotaro. Momotaro is momenteel aan het werken aan zijn kohaku en met succes, maar iets te veel in mijn ogen. De sanke en de showa schieten er over, maar dat zal vermoedelijk zijn reden wel hebben. 

Het was Inez die zich liet verleiden door de showa van Dainichi. Zij zag er de toekomst in. Het beni patroon werd omlijnd met sumi dat langs alle kanten tegen het beni werd aangeplakt en dat kan voor een verrassend mooi effect in de toekomst zorgen. Bovendien was de bouw ook niet van de minste voor deze tosai die je hier ziet samen met de  kohaku.

Het is in ieder geval een interessante showa om op te volgen. Deze zou wel eens kunnen verbazen. Om het verhaal compleet te maken wil ik toch nog wijzen op het feit dat ik zaterdag zoals beloofd alle showa van Dainichi zal presenteren.

Ze zullen door Polleke gefilmd en door mij gemeten worden. Nu nog hopen op zonnig weer, dan is deze dag weer compleet. Mensen die eventueel interesse hebben om één van deze koi aan te kopen zullen de gelegenheid hebben om deze even apart te zetten. We beginnen eraan rond 11 uur.

 

7
6
20
8
5
5
5
0

Meer afbeeldingen

Welke zal het worden !: afbeelding 1
Welke zal het worden !: afbeelding 2
Welke zal het worden !: afbeelding 3
Welke zal het worden !: afbeelding 4
Welke zal het worden !: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

Gefeliciteerd met de nieuwe Kohaku aanwinst.


Koi v/d week

2111007

kohaku 2111007
Verkocht
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml