Wie gaat er mee ?

Wie gaat er mee ?

Ik wil je niet jaloers maken, maar ik moet zeggen dat ik echt aan het genieten ben.

Thuis is de boog altijd gespannen, moet ik toch alles in het oog houden en regelmatig voor iedereen klaarstaan enz....ik heb dat ook graag, maar als ik dan hier ben, en ik kan s'morgens lekker buiten in de Thaise keuken koken, dan ontspan ik helemaal.

Een aanrader voor iedereen, en ik zou eigenlijk eens een trip naar Thailand moeten inlassen, met in het bijzonder naar Chiang Mai. Ik begin hier nu de weg goed te kennen, begrijp de mentaliteit redelijk goed, en met onze Thaise dochter die goed Nederlands praat is het een bijzondere ervaring om niet zozeer in de toeristische gedeeltes te komen, maar ook de Thaise gewoonte en te leren kennen.

Maar laat ons hierover niet te veel hierover vertellen, en me houden aan mijn woord betreffende de tosai. Vandaag zet ik weer 2 filmpjes online. Het is niet veel, maar zo blijven jullie toch op de hoogte en kan je elke dag nog af en toe contact met de thuisbasis blijven houden.

Tosai-3de serie

Tosai-4de serie

enjoy...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240