Wie weet welke shiro dit is ?

Wie weet welke shiro dit is ?

Er is niets zo veranderlijk dan een shiro utsuri zeggen ze. Waarschijnlijk klopt dit.

Het werd tijd dat ik de shiro van Omosako opnieuw voor de camera bracht, want het was te moeilijk om ze nog te vergelijken met de shiro die binnenkwamen.

Ik heb de shiro en de tancho dan ook opnieuw gefilmd en gefotografeerd en ze in het koiaanbod onder "nieuwste koiaanwinsten" gezet, zodat het voor iedereen duidelijk is. In dit filmpje zie je de tancho die ik heb gemeten, de rest kan je opzoeken onder het detail van de koi zelf.

Wat me wel opvalt is het feit dat ze breder geworden zijn, en veel steviger. Van één shiro weet ik zelfs niet meer welke codenummer er aan verbonden is, zo sterk is deze veranderd. Het is giswerk en als ik wat meer tijd heb zal ik dit zeker eens gaan onderzoeken.

Wie graag uitzoekt welke het is ? Ik heb alle shiro die ik aangekocht heb op een rijtje gezet. De shiro met de kader is de shiro die ik wil vinden. Ik heb deze voorlopig code 1304037 gegeven. Dit is een voorlopige code, want ik weet niet welke het precies is. Wie kan hem vinden ?

De overblijvende tancho heb ik ook even gebowld, want die hebben ook hun best gedaan. Van de petieterige tancho van het voorjaar, zijn ze nu uitgegroeid tot serieuze tosai van 31 cm. En wat belangrijk is, ze groeien terwijl je ernaar kijkt. Het voordeel is nu dat je ziet wat je koopt, en al zijn de tancho vlekken niet de perfectie, ze mogen er nog alle drie zijn. Dat het groeikanonnen zijn leidt geen twijfel.

Van Jordy kreeg ik een mooie update van de koi die hij in het begin van dit jaar heeft aangeschaft. Bekijk het filmpje. Dit waren achtereenvolgens een sanke van Momotaro die ik via het opensales systeem heb verkocht begin dit jaar, een showa van Momotaro die ik in december heb geselecteerd samen met Daisuke, en tenslotte een sanke van Taniguchi, deze was van verleden jaar.

Ik heb er geen maten van gekregen, dus ik kan er niet meer over vertellen dan wat je ziet. Ik ben steeds blij om een update te ontvangen. Ik heb er nog enkele in de wachtrij staan, maar als er nog mensen zijn die hun koi eens willen meten, fotograferen en filmen, ik ben er altijd blij mee.

Ik heb wel hun eerste filmpjes nog, dus je kan altijd vergelijken:

Showa Momotaro 1212023

Sanke Taniguchi 1112063

Sanke Momotaro 1302004

Meer afbeeldingen

Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 1
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 2
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 3
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 4
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 5
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 6
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 7
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 8
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 9
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 10
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 11
Wie weet welke shiro dit is ?: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240