Wiechert even in the picture

Wiechert even in the picture

Wiechert is een koikichi in hart en nieren. Vanaf vorig jaar heeft hij zich in de Interkoi groep gesetteld en heeft hij zijn plaats verworven in onze galerij.

shiro utsuri van NNDJe kan dan ook zijn aanbod bekijken onder zijn persoonlijke link Intakoi fuit. Intakoi is de Japanse uitspraak voor Interkoi. Wiechert vroeg me gisteren om zijn shiro utsuri even onder de aandacht te brengen.

Hij kocht deze begin dit jaar via NND en was overtuigd van de kwaliteit van deze shiro. Dit filmpje is nog bij aankoop. De koi bleef nog een seizoen in Japan om verder te ontwikkelen en met een meer dan goed resultaat.

Shiro Utsuri zijn altijd moeilijke koi om aan te bieden. Er zijn mensen die gefocused zijn op shiro utsuri, maar dat is vermoedelijk een minderheid, alhoewel ze bloedmooi kunnen zijn tussen de gosanke. Een vijver met gosanke en 1 shiro utsuri kan een prachtige combinatie zijn.

Ondertussen is ze 53 cm of meer, en ze is inderdaad goed ontwikkeld en klaar om naar hier te komen. Dit laatste filmpje ziet er veelbelovend uit en Wiechert wil deze op een bepaalde manier aanbieden, zodat het voor sommige mensen interessant zou kunnen zijn om dit prachtexemplaar te pakken te krijgen.

Zijn aanbod is als volgt: 2500 euro, waarvan 50% te betalen bij aankoop en 50% rond 1 april 2024. Uiteraard is deze koi altijd te bezichtigen als ze aangekomen is op 7 december en ze zal zeker niet tegenvallen.

sanke van Sakai FFHet verhaal van de verloren sanke is reeds eerder beschreven. Zelfs Narita vond haar meer dan goed en was begeesterd over deze sanke. Als je weet hoe moeilijk het is om goede koi van Sakai FF aan te kopen, dan begrijp je waarom dit een bijzonder waardevolle sanke is van maar liefst 72 cm. 

Hier zit zeker nog toekomst in als je weet dat ze nog maar 3 jaar en een paar maandjes is. Dit wordt een kanon van 80+ en wie weet ! Ze zal wel in Arendonk overwinteren maar dat zal ze zeker niet slecht doen. Je kan ze altijd komen bekijken.

Misschien wil hij hier ook wel een soortgelijke aanbieding van maken. Hiervoor moet je hem echter persoonlijk contacteren, want daarover kan ik  niets beslissen.

Alle informatie over beide koi kan je natuurlijk het beste aan Wiechert zelf vragen. alle informatie voor contact vind je op zijn pagina.

Door een overdaad aan gewicht in het transport moeten we een aantal jumbo in Japan laten overwinteren en komen deze pas in februari naar Arendonk. De belangrijkste vijver wordt zodoende niet overdadig bezet, maar er is genoeg moois voorhanden.

De meeste koi zal ik binnen zetten, zodat jullie tijdens de winterperiode nog altijd kan genieten van je hobby. 

 

Meer afbeeldingen

Wiechert even in the picture: afbeelding 1
Wiechert even in the picture: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

InterkoiNederland

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml