Wil iemand Interkoi vertegenwoordigen ?

Wil iemand Interkoi vertegenwoordigen ?

Ik heb gisteren de vissen weggebracht naar de nieuwe locatie van de Shinkokai, die voor de 3de keer plaatsvind, maar ditmaal in Rijswijk.

Het is een heel ander verhaal, en ik moet zeggen dat ik serieus onder de indruk was van deze locatie. Het zag er allemaal picobello uit. De stands waren nog volledig in opbouw, en er was nog wat druk heen en weer geloop, maar de ontvangst door Alex en Henny, en al de anderen was zoals altijd vriendelijk.

Natuurlijk is het een heel ander gevoel dan bij een koishow buiten, en natuurlijk zijn er dingetjes die voor verbetering vatbaar zijn, maar laat ons daar niet over zeuren. Iedereen deed zijn best om de nieuwe opzet een helpende hand te geven, en ik geloof dat dit wel eens een heel groot succes zou kunnen worden. Om je al een voorproefje te geven van de show, kan je het volgende korte filmpje bekijken.

Helaas ben ik niet in de mogelijkheid om 3 dagen daar te blijven. Familiale verplichtingen verhinderen mij om ten volle van de show te genieten. Dat heb je als je bompa van 5 kleinkinderen bent, en die krijgen nog altijd voorrang. Ze bleven trouwens allemaal slapen, en als je niet weet hoe je me moe kan krijgen, kijk dan even naar deze foto, en dan weet je het...

Daarom dat ik iemand zoek die zondag Interkoi zou kunnen vertegenwoordigen bij de prijsuitreiking. Ik kan helaas niet aanwezig zijn, en moet hier de kerk al in het midden houden om zondagavond de vissen te gaan ophalen.

Bovendien zou het fijn zijn als iemand een verslag zou kunnen schrijven, opgedirkt met wat foto's en wat filmpjes als het kan. Wie is er op vrijdag en op zaterdag en zondag aanwezig ? Wie kan me info opsturen via www.wetransfer.com

Ik zou het zeker op prijs stellen, en als je er een kort verslag bij zou doen, zou het ook eens wat anders zijn. Een nieuwe stem, een nieuwe imput, wie weet.... Schrijvers, journalisten, fotografen en/of filmers sta op, en zet iets in elkaar voor mij...ik zal je eeuwig en één dag dankbaar zijn.

In dit filmpje zie je een aantal koi die meedoen aan de show.

Meer afbeeldingen

Wil iemand Interkoi vertegenwoordigen ?: afbeelding 1
Wil iemand Interkoi vertegenwoordigen ?: afbeelding 2
Wil iemand Interkoi vertegenwoordigen ?: afbeelding 3
Wil iemand Interkoi vertegenwoordigen ?: afbeelding 4
Wil iemand Interkoi vertegenwoordigen ?: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240