Een mooie evolutie

Een mooie evolutie

Terwijl de mensen zich vergapen aan de prachtige koi in Rijswijk, kreeg ik een mailtje aan van een mooie evolutie van een shiro van verleden jaar.

Bekijk het filmpje

Het mailtje zei het volgende:

Vandaag even de shiro van Marudo bekeken en meteen een filmpje gemaakt. Wat een transformatie van bijna wit naar al een vrij duidelijk patroon. Helaas is de vis niet veel gegroeid, in het filmpje hoor ik je 38 cm zeggen de vis is nu 39 cm. Misschien heb je de lengte wat verkeerd afgelezen? Nou ja maakt niet uit..deze vis komt er wel. Dit jaar heb ik de vissen op een straf beleid gezet... en word er veel water ververst. Hopelijk dat hij dan aan het einde van het jaar de 50 cm aantikt.

Mooi om te zien, en bedankt voor de info Arjan...

Ondertussen zijn de grote prijzen bekend en verdeeld in Rijswijk. Ik denk dat er zich geen grote verrassingen hebben voorgedaan.

Grand Champion: De yondan kohaku van Harry van der Hout

Supreme Champion: De sanke van Jean Hoorne

Mature Champion: De sanke van Filip Poppe

Best Tategoi: De kohaku van Elna Koi

Jumbo Champion: Eigenaar niet door mij gekend

Young Champion: Gerwin van der Kieboom

Ik zet de koi met foto allemaal op een rijtje. De' foto's werden gemaakt door Patrick van Aquatechnobel, waarvoor mijn dank.

Of ik een grote prijs heb weet ik op dit ogenblik niet, maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet, tenzij met de mannelijke kigoi. Als er iemand is die eventueel de informatie kan doorgeven, dan ben ik tevreden. Wel heb op facebook nog een foto gevonden van Stefan die de juryleden voorstelt bij mijn vat. De hoogste prijzen die ik ooit in ontvangst heb mogen nemen waren 2 x de prijs van Supreme Champion, 3 x Mature champion, éénmaal Best Tategoi, en dat vond ik één van de mooiste prijzen, 1 x Grand Champion male....

In ieder geval proficiat aan de winnaars van de Shinkokai 2013...

Meer afbeeldingen

Een mooie evolutie: afbeelding 1
Een mooie evolutie: afbeelding 2
Een mooie evolutie: afbeelding 3
Een mooie evolutie: afbeelding 4
Een mooie evolutie: afbeelding 5
Een mooie evolutie: afbeelding 6
Een mooie evolutie: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240