Wow 57cm super mooi

Wow 57cm super mooi

Het was 4.30 uur deze morgen en natuurlijk was ik al wakker. Tot het plotseling piep piep ging, en ik geconfronteerd werd met deze foto die jullie nu zien.

Zelden zijn er momenten dat je echt volkomen gelukkig naar een afbeelding van een koi kan kijken die de perfectie benaderd. Wat zijn wij toch rare wezens dat je gelukkig kan worden door naar een vis te kijken !

Mijn partner Olav van Koibito stuurde me deze foto door met de liefdesverklaring Wow 57cm super mooi. Video en foto zet ik in DB als ik weer thuis ben. Hem kennende is dit iets wat zelden uit zijn mond komt, en geloof me, hij heeft kijk op koi, geloof dat maar !

Ik laat me altijd omringen door mensen die verstand hebben van koi, dit is essentieel om een bestand op te bouwen zoals ik momenteel heb rondzwemmen, en ik moet de mensen die mij omringen ook danken voor hun betrokkenheid...

Deze koi kocht ik in het voorjaar aan bij Narita, en ik zou en moest die hebben. Ik heb nog geprobeerd enkele andere uit deze serie te pakken te krijgen, maar kreeg geen respons meer van Narita en moest tevreden zijn met dit juweel. Dit is nog het filmpje bij aankoop.

Als je dan dit resultaat ziet, kan je dag niet meer stuk. Kan je je deze voorstellen als ze 80 cm wordt ? Toegegeven ze is nog maar nisai en er moet nog veel water door de zee, maar stel nu dat deze moordkoi hetzelfde gaat doen de volgende jaren ! Ik krijg meer info binnen in de loop van de volgende uren met foto’s en filmpjes…

Gisteren was het 10 dagen geleden dat de koi uit het “saaie Zuiden” binnenkwamen en tijd om alles even te controleren, iets wat ik altijd doe na hun aankomst.

Het is dan ook een mooie gelegenheid om goede filmpjes te maken van de nieuw aangekomenen terwijl je een afstrijkje maakt en de kieuwen controleert. Dit met 2 doen is altijd iets makkelijker dan alleen.

Vijver voor vijver werd nagekeken en de oorlogschade was bij sommige koi nog aanwezig, maar niet schadelijk voor de toekomst.

geniet toch even van deze bowl. Dit zijn de narita koi, waarvan ik de Ueno aangekocht heb in het voorjaar, en de 2 andere op het Narita event van 1 oktober. Ik hoop dat je deze naar waarde kan schatten.

Over naar de Sakai vijver. Verstandige vissen voor een verstandige beurs met het oog op de toekomst en niet op het heden. Wim, als je dit leest, hoop ik dat je deze prachtige sanke ziet zwemmen die straks naar jou gaat.

Nu bemerk ik dat ik de showa van Momotaro vergeten ben te filmen of dat er iets mis gegaan is, dus die zullen later aan bod komen. Hier zitten enkele geweldenaren tussen.

Dan de buitenvijvers. Ik moest nog enkele koi filmen voor klanten, en dit komt dan goed uit om tegelijkertijd de vijver te controleren.

Zie je die sanke. Prent deze goed in je ogen en onthou deze koi voor later, want dit zou wel eens een rasechte jumbo kunnen worden. Ik zie hier in ieder geval alle kenmerken die tot grootsheid in staat zijn.

Dat wat betreft de nieuwe huurders. Nu we toch bezig zijn, kunnen we ook beter de oudgedienden controleren. Oudgedienden is een oneerbiedig woord, want de meesten zitten echt nog niet zolang, enkele uitzonderingen daargelaten. Bij een dealer slecht ontwikkelen ? Bekijk het zelf maar even.

De kleine showa van Momotaro vallen in het niet bij de reuzen die er momenteel rondzwemmen, maar deze krijgen hun momentum ook nog wel hoor ! 2 Vijvers met degelijke showa worden klaargestoomd voor volgend jaar.

Nog een laatste filmpje van vijver 1 van de overblijvers van verleden jaar, en de dag zat er weeral op, maar niet zonder even de showa van Momotaro in het net even bekeken te hebben. De neuzen stonden in ieder geval in dezelfde richting….

Wie de nieuwelingen nog graag wil zien is altijd welkom. 16 November komen echter de eenkleurigen uit het Noorden binnen, en dan moeten de showa van Momotaro naar de buitenvijver om plaats te maken. Je kan ze hier uiteraard nog zien, maar iets moeilijker dan binnen, en bowlen probeer ik zoveel mogelijk te vermijden.

Ik ben vandaag geopend van 10.00 tot 12.00 uur

Meer afbeeldingen

Wow 57cm super mooi: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240