Yamatoya female kohaku

Yamatoya female kohaku

Wel of niet ? Dat is ditmaal de vraag.

Mijn wens is om Yamatoya koi te importeren van hoge kwaliteit. Ik durf het risico echter niet aan, omdat ze zo verschrikkelijk duur zijn, en dat ik bang ben om ze niet te kunnen verkopen. Het is geen kunst, en ik benadruk, het is echt geen kunst om goedkope mannetjes te importeren en te verkopen. Het is geen kunst om minder goede vrouwtjes met weinig potentie te verkopen. Het is echter wel een kunst om vrouwelijke koi met veel potentie aan de man te brengen.

Daarom wil ik graag even deze ballon oplaten. Ik sta op het punt om 5 Yamatoya koi aan te kopen om toch de uitdaging weer eens aan te gaan. Ik weet dat het niet makkelijk is om vanaf een foto en een film een koi te beoordelen, maar mijn vraag is: zou je het aandurven om een nisai zoals hier getoond aan te kopen ? Het enige wat ik kan zeggen, is dat ze na een extra jaar in de mudpond formidabel zijn. Dat het stuk voor stuk koi met potentie zijn, en kunstwerken in de ware zin van het woord. Laat ons vooral naar bouw, huidkwaliteit en body kijken, en het patroon slechts als het puntje op de i bekijken.

Zelfs als je zou vallen op dit soort koi, wat zou dan voor jullie de waarde zijn. Ik probeer hier eerlijk geen rare trucken te gebruiken, maar om in te schatten of er een mogelijkheid is om het aan te durven dit soort koi te kopen. Ik kom er in een ander nieuwsitem nog op terug, bekijk ondertussen de koi op de foto en enkele filmpjes van dit soort koi. Dit is werkelijk koi van de bovenste plank, en dan nog niet de top of the bill....

yamatoya_01

yamatoya_02

yamatoya_03

yamatoya_03

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137