Zaterdag 12 maart

Zaterdag 12 maart

Zoals eerder vermeld zal ik op 12 maart een opendeurdag houden waarbij vooral de aandacht wordt gelegd op de vijver van Wiechert om zodoende een reeks bijzonder aardige en betaalbare koi aan te bieden.

Ondanks de vele pogingen is het nog niet gelukt om de koi uit Japan te transporteren die op de lijst stonden. Hoe dit in de loop van de volgende weken moet verder gaan is nog niet bekend. Het is dus even afwachten.

Bovendien ga ik op 13 maart voor 10 dagen op vakantie. Dat mag  nog wel eens na 2 jaar niet op verlof geweest te zijn vind ik. Ik hoop alleen maar dat het transport tijdens mijn vakantie niet gebeurd, want dan zal ik ofwel thuis moeten blijven, ofwel andere krachten in werking stellen. We zien wel, er is toch weinig aan te veranderen.

Om even terug te komen op zaterdag 12 maart. Ik heb geprobeerd om mensen te motiveren om langs te komen. Er zijn enkele aanmeldingen, maar het geeft niet echt een overzicht van de toestand, dus het zal natte vingerwerk worden om in te schatten wie er allemaal zal komen. We spijtig dat de nieuwe koi niet aanwezig zullen zijn.

Ik ga nog een extra gebaar doen tijdens deze dag en tijdens de ganse maand maart !

Van alle koi die in de maand maart nog verkocht zullen worden, zal ik 5% van de verkoop van koi reserveren voor de steun aan de oorlog in Oekraïne.

 

Het geld zal gestort worden op de rekening van het rode kruis: 53 0000 0000 5353. Al dit geld gaat rechtstreeks naar hulp voor slachtoffers in Oekraïne en vluchtelingenkampen daarbuiten.


Zoals eerder vermeld zal Wiechert de volledige zeggenschap hebben over vijver 1. Hij moet zelf de waarde bepalen van de koi en ik zal de verkoop niet tegenhouden. Een moeilijke en verantwoordelijke opdracht, geloof me, en ik  hoop dat hij een aantal mensen kan warm maken om de verkoop in goede banen te leiden.

Ook zal ik regelmatig, misschien wekelijks een overzicht geven van het bedrag dat zal gereserveerd worden voor de steun aan Oekraïne. Het is niet de makkelijkste tijd om te verkopen, maar je weet nooit wat nog mogelijk is. Alle koi die verkocht worden mogen blijven tot je je er goed bij voelt om de koi over te plaatsen. 

Ik geef  je nog een kort overzicht van de koi die aanwezig zullen zijn. 

Vijver 1: De vijver van Wiechert

Vijver 2: de  overblijvende mango zullen aangeboden worden voor 300 euro

Vijver 3: een aantal tosai van vorig jaar die nog overgebleven zijn.

Vijver 4: de duurdere jumbo, en zeker de moeite om te bekijken

Vijver 5: dit zijn allen verkochte koi die wachten totdat ze opgehaald worden

Vijver 6: Zou normaal voor de nieuwe koi zijn, maar is nu dus leeg. Dit was het voorheen.

Vijver 7: vooral de ginrin oshiba shigure en de golden corn

Vijver 8: De koi die in december werden geïmporteerd.

Vijver 9: De tosai showa van Sakai FF en de kujaku van Momotaro.

Of er nu koi verkocht worden of niet, laat ons proberen er toch een gezellige dag van te maken. 

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Johan

555


Matthijs

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml