Voorlopige doelstelling AJYKS 2022

Voorlopige doelstelling AJYKS 2022

De All Japan Young Koi Show doet me terugdenken aan een bijzondere periode in het leven van Interkoi. Namelijk de winst van de oh zo belangrijke Kokugyu prijs in 2016 met een doitsu sanke van Shinoda. Een onvergetelijk moment.

Bovendien won deze doitsu sanke het van de gosanke groep, met name van de kohaku,showa en sanke, iets wat  nog nooit gebeurd was in de geschiedenis van de AJYKS. Ik laat met weemoed en met veel genoegen de filmpjes nog eens zien van deze supermooie sanke. 

Kokugyu doitsu sanke Shinoda bij aankoop 2015

Kokugyu doitsu sanke bij bezoek aan Narita 

Kokugyu doitsu sanke Shinoda bij aankomst in Arendonk 2016

Kokugyu doitsu sanke Shinoda

In totaal werden er 14 filmpjes gemaakt van deze geweldige koi, en ik kan er nog steeds van genieten. Ondertussen zijn we enkele jaren verder en bied Narita weer een aantal koi aan zoals gisteren in het nieuwsitem vermeld.

De meesten zijn onhaalbaar qua prijs voor ons, maar enkele behoren toch tot de mogelijkheden. Bovendien mogen de koi gratis een jaar azukari blijven bij Narita wat zeker geen nadeel is. Ik kreeg ook juist het bericht binnen in verband met de kosten voor deelname aan de AJYKS. Voor koi boven de 500 000 yen is het gratis. Voor koi onder de 500 000 yen komt er 50 000 yen kosten bij. 

De 3 koi die ik voorlopig heb uitgekozen zijn de doitsu showa van Shinoda, de golden corn van Taniguchi en de goshiki van Kawakami. Ik moet je er wel bijvertellen, en dat is misschien leuk voor de eigenaars van de golden corn die nu nog bij ons zwemmen, is dat de uitstraling van deze golden corn ook terug te vinden is in dit exemplaar.

Op dit moment zie ik duidelijk hetzelfde schubbenpatroon in de  golden corn die bij mij zitten, als de golden corn die nu de AJYKS zal meedoen. Ik zet nog even de filmpjes van beide koi waar ik voorlopig op ingeschreven heb op een rijtje.

Doitsu Showa van Shinodo

Golden Corn van Taniguchi

Goshiki van Kawakami

Wie zich geroepen voelt om zich ook in te schrijven door de aankoop van één van deze koi, moet zich even melden, zodat ik je kan inschrijven. De prijzen zijn vermeld, de juiste berekening van de kosten worden afzonderlijk aan je doorgegeven op verzoek.

Let wel ! We zitten met het lucky draw systeem, ondertussen wel bekend, maar voor de zekerheid zal ik het nog eens zeggen. Je kan je inschrijven voor een koi, maar het lot bepaald wie de winnaar is indien er meerdere kandidaat kopers zijn. Door middel van strootje trek wordt bepaald wie de koi in zijn bezit krijgt.

Doe mee, schrijf je in, ik zorg voor de rest !

 

 

Meer afbeeldingen

Voorlopige doelstelling AJYKS 2022: afbeelding 1
Voorlopige doelstelling AJYKS 2022: afbeelding 2
Voorlopige doelstelling AJYKS 2022: afbeelding 3
Voorlopige doelstelling AJYKS 2022: afbeelding 4
Voorlopige doelstelling AJYKS 2022: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Roy

555


Ben

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml