AJYKS 2022 Special Sale

AJYKS 2022 Special Sale

Narita houdt de Special Open Sale voor de komende All Japan Young Koi Show. Alle koi zijn verzameld voor dit grote evenement en zijn al ingeschreven voor de show. Wie mee wil doen kan zijn keuze maken en proberen de koi aan te kopen.

Je kan de koi bekijken via deze link. Alle informatie en prijzen zijn vermeld op begeleidende foto. Je kan je inschrijven op één van deze koi, maar dat wil nog niet zeggen dat je de koi ook aangekocht hebt. De koi worden namelijk weer verkocht via het lucky draw systeem of strootje trek.

Ik kan de bestellingen doorgeven inclusief de berekening van de eindprijs van de koi. De resultaten van de trekking worden enkel naar de winnaars gestuurd. Wie mee wil doen moet me even contacteren.

****************************************************************

Zoals gisteren gemeld gaat het transport deze week niet door. Er wordt naar oplossingen gezocht om het transport zo snel mogelijk in orde te brengen, maar het is even een moeilijke tijd om alles geregeld te krijgen. laat ons het beste hopen.

Ondertussen gaat de verkoop gelukkig verder. Gisteren kwamen er toch enkele mooie koi aan bod, waaronder deze kohaku van Momotaro die reeds meerdere mensen heeft bekoord, maar tot op de dag van vandaag nog niet verkocht werd. Niet getreurd, zijn tijd zal wel komen !

Gisteren was het de beurt aan de tancho sanke van Momtaro. Dit filmpje is van 15 februari, want gisteren vergat ik een filmpje te maken. Er staan momenteel redelijk wat tancho van behoorlijke kwaliteit te koop op de website

Tenslotte vroeg Peterken om zijn kujaku eens te filmen en zo gezegd zo gedaan natuurlijk. Ik vind ze er behoorlijk goed uitzien de kujaku, het zijn aangename koi om naar te kijken. De combinatie konishi x marusei als ouders en de kennis van Maeda San zal er wel voor iets tussen zitten veronderstel ik.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Matthijs

555


Peter De Clercq

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml