Unieke tancho actie vanuit Duitsland

Unieke tancho actie vanuit Duitsland

Michael heeft me gisteren gecontacteerd en me gevraagd een speciale actie voor te stellen in het nieuwsitem met de  tancho kohaku in de hoofdrol. De bestaande selectie die aangekocht werd op de veiling jongstleden worden met een korting van 15% aangeboden.

De tancho komen vermoedelijk tussen 15 en 20 maart op de proppen. Het transport is nog niet bevestigd, maar één van deze dagen zal het transport vermoedelijk plaatsvinden. De tancho worden dan ook voor een beperkte tijd aangeboden, daarna vertrekken ze naar Duitsland.

Ik ben ook bereid om eventuele aankopen van de tancho gratis in quarantaine te laten voor de volgende 6 weken, zodat er geen problemen zijn met de aankoop. Moest je interesse hebben, dan zouden de tancho kunnen bezichtigt worden op vrijdag 25 maart en zaterdagmorgen 26 maart, want dan komt Michael deze ophalen.

Ik ga ze dadelijk onder de knop "nieuwste koi aanwinsten" zetten zodat je ze kan bekijken. Een unieke mogelijkheid om tancho van goede kwaliteit die alles in zich hebben om een degelijke grootte te ontwikkelen aan te kopen.

Uit ervaring weet ik dat de kwaliteit van deze tancho meer dan goed is, en dat een groei naar 75-80 cm normaal geen probleem zou mogen zijn. Wil je gebruik maken van het aanbod, geef dan je wensen door, het is een unieke gelegenheid.

Hoe gaat het in zijn werk ? Je bekijkt de koi en besluit om over te gaan tot een aankoop. Er zijn gedetailleerde foto's van de ronde stip om de koi te legitimeren, dus dat zou geen probleem mogen zijn. Als je beslist aan te kopen, ontvang je een faktuur vanuit Duitsland die je dient te betalen.

De koi wordt dan niet meegenomen naar Duitsland maar zullen in Arendonk hun quarantaine voltooien. 

DIT IS ECHT EEN KANS UIT DE 1000 PROFITEER ERVAN !

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Bennie

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml