Veiling Momotaro 6-8 maart

Veiling Momotaro 6-8 maart

Volgende week maandag begint de veiling waar ik me het beste bij voel, namelijk de veiling van Momotaro. Deze is vooral gebaseerd  op de verkoop van tosai, al dan niet gesext, maar ook van enkele opmerkelijke nisai, sansai en yonsai.

Vooraleer ik het daar echter over wil hebben, nog graag even iets over bijgevoegde foto. Ik kreeg gisteren een pakket aan waar duidelijk mijn naam op vermeld was, zonder vermelding van Interkoi, en daarin zaten deze 2 heerlijkheden.: een groninger droge worst en een noordbroek koffie.

geschenkIk heb totaal geen idee van wie dit geschenk is, zodat ik deze mensen niet kan bedanken. Misschien dat ze zich kunnen melden, zodat ik in ieder geval mijn dank kan betuigen. Ik voel me telkens vereerd als ik een geschenk aangeboden krijg.

Wat betreft de veiling worden er vooral tosai aangeboden, bestaande uit boxen, maar ook de echte jumbo tosai. Op dit ogenblik zijn de meesten nog niet gesext, maar er zijn ook een aantal gesexte tosai vanaf een bepaalde datum.

Wat opvalt zijn de sansai en de yonsai aanbiedingen in deze veiling. De echte vrouwelijke jumbo tosai zullen echter in de loop van de volgende veilingen aan bod komen. Dat zijn gewoonlijk de veilingen van april en mei.

Ik ga me deze reis dus rustig opstellen, en even opvolgen hoe de prijzen evolueren. Wil je echter een bod wagen en meedoen aan de veiling, geef het me dan even door. De veiling is op 8 maart afgelopen.

BEKIJK HET AANBOD VAN DE VEILING VAN MOMOTARO HIER

 

Ik ben vandaag aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur
Ik ben morgen aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur

 

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Huub

555


interkoi

555

Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml