Zaterdag 17 september

Zaterdag 17 september

Indien je graag wil kennismaken met de ongelooflijk lekkere zelfgemaakt saté met pindasaus van Arjan, schrijf je dan in voor zaterdag 17 september.

Arjan kwam gisteren op bezoek, ook om zijn 49 cm grote yamabuki op te halen. Als ik over vrienden praat, dan praat ik over mensen zoals Arjan…je ziet ze zelden, maar ze zijn er als je ze nodig hebt. Meer of minder moet dat niet zijn.

We haalden herinneringen op van 20 mei 2012, een glorieuze opendeurdag die gedoemd zijn om nooit meer terug te komen, anders zouden ze niet zo glorieus zijn.

Interkoi heeft in zijn 10-jarig bestaan dikwijls zeer succesvolle opendeurdagen georganiseerd. Originele ideëen die enkel konden gecopieerd worden, maar nooit het originele zouden overtreffen.

Het bewustzijn van koi kopen werd bekeken in een andere dimensie, een dimensie die mensen bewust maakten van hoe ze koi moesten beoordelen en kopen. Kennis en ervaring werden spontaan blootgelegd door Ben en Rini indertijd.

Plezierig om aan terug te denken totdat ik het idee opperde om een nieuwe dag te organiseren waarbij ditmaal de saté met pindasaus van Arjan centraal staan.

Hij ging dadelijk akkoord met dit idee, en samen hebben we een datum afgesproken, namelijk zaterdag 17 september.

Dit vergt echter wat voorbereiding door Arjan, daarom is het volgende afgesproken. Wie graag aanwezig is op zaterdag 17 september moet zich inschrijven voor zondagavond 11 september 20.00 uur.

Klant of geen klant, iedereen is welkom en kan genieten van de heerlijke saté met pindasaus die Arjan persoonlijk zal voorbereiden. Gekoppeld aan deze happening, zal ik ook de koi die de show in Arcen hebben meegedaan uit hun quarantaine nemen en ze terug overzetten in hun normale vijver, waar ze normaal in rondzwemmen.

Ze doen het goed, ze hebben de show goed overleefd, en dit is ook te wijten aan de goede waterkwaliteit ditmaal van de koishow, waarvoor nog altijd ons respect.

Het wordt gewoon een dag van gezellig samenzijn, en we hopen op wat medewerking van de weergoden. Moest het regenen, dan amuseren we ons wel binnen in de hal. Ik hoop veel oude vrienden en kennissen terug te zien. Ik laat je nog een aantal foto’s zien van de toenmalige super geslaagde opendeurdag.

Ik mag ook niet vergeten het filmpje te laten zien van de aanwinst van Arjan. Zijn zoon, die ik al ken van zijn geboorte, en die de charmante naam “Lazarro” kreeg, heeft hem of haar de toepasselijke naam “goudvisje” gegeven….het is inderdaad een goudkleurige koi als je wat fantasie gebruikt, en wie heeft nu geen fantasie…

Zaterdag 17 september

Saté met pindasaus persoonlijk gemaakt door Chef Arjan. Ik open de deur om 11.00 uur zoals altijd. Arjan zal de saté persoonlijk op de BBQ klaarmaken tegen 13.00 uur.

Na het feestmaal zal ik de koi die deelgenomen hebben aan de koishow overzetten in hun normale vijver. Wie nog interesse heeft om één van deze winnaars te kopen, kan dit uiteraard, en de begeleidende beker hoort er in ieder geval bij.

Ik zal in de loop van de week een presentatie maken van de koi inclusief de beker, en de bijhorende prijs. Wil je deelnemen aan deze gezellige dag, het is gratis, zonder verplichting, alleen een goed humeur meebrengen voor deze dag….

IEDEREEN IS WELKOM

En wie nog graag teruggeniet van deze memorabele dag, kan natuurlijk altijd terugblikken via deze link. Dat is wat anders dan het zielige en vergankelijke Facebooksyndroom nietwaar ! (heeft wel zijn goede kanten hoor)

Mooi om al die oude filmpjes nog eens terug te zien. Hele goede herinneringen komen boven, en ik hoop dat deze tijden niet verloren gaan; Het mooiste filmpje van die dag vind ik toch nog altijd dit filmpje....

Gelieve alleen in te schrijven via mail als je wil deelnemen en niet via de sociale media instrumenten. !!!!

Verrast mooi artikel in koiquestion

Ondertussen ik dit nieuwitem heb geschreven is er een bijzonder verrassend mooie artikel verschenen op koiquestion. lees hier het artikel

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit niet had verwacht, vraag me niet om welke reden, maar ik moet Marco proficiat wensen met dit positieve artikel, waar eigenlijk in besproken wordt waar Interkoi voor staat.

We maken onderdeel uit, of zijn een radertje in het koigebeuren, maar desalniettemin proberen we buiten het zakelijke, wat helaas nodig is, de koihobby toch een informatieve inhoud te geven.

Ik kan maar één zinnetje bedenken: dankjewel Marco, voor dit mooie stukje, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, waarvoor mijn excuses Ik dacht dat ik alleen maar mooie stukjes kon schrijven...(mopje) maar mijn complimenten....

Meer afbeeldingen

Zaterdag 17 september: afbeelding 1
Zaterdag 17 september: afbeelding 2
Zaterdag 17 september: afbeelding 3
Zaterdag 17 september: afbeelding 4
Zaterdag 17 september: afbeelding 5
Zaterdag 17 september: afbeelding 6
Zaterdag 17 september: afbeelding 7
Zaterdag 17 september: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137