Zaterdag 27 mei

Zaterdag 27 mei

Nu zaterdag ga ik alle tosai van de 72 reeks indelen in de verkochte en de niet verkochte tosai.

De verkochte zouden zoveel mogelijk moeten opgehaald worden, tenzij er een overeenkomst is om te blijven zitten, de niet verkochte worden zaterdag nog even te koop aangeboden.

De tosai die eventueel zaterdag nog verkocht worden zouden ook moeten vertrekken, die niet verkocht worden zullen een groenbehandeling krijgen, met andere woorden heb ik een vijver die buiten staat klaargemaakt met erwtensoep.

Ik wil hier vooral op kleur en huidkwaliteit werken, niet zozeer op geforceerde grootte, alhoewel ik een bepaalde groeimarge wel wil stimuleren. Het is echter niet zo dat ik de koi zo groot mogelijk wil laten worden, totaal niet belangrijk.

De vijver zal op een gecontroleerde temperatuur gebracht worden, en mogelijkerwijs doen we er nog enkele experimenten mee, maar dat wil ik nog even met Ben bespreken.

Ze zullen niet meer te koop aangeboden worden en pas einde jaar opnieuw geëvalueerd worden. Wie dus nog een tosai uit deze serie wil, kan het best zaterdag even langskomen.

Misschien nog een filmpje van de 72- serie.

Belangrijke oproep

Graag wil ik alle mensen uitnodigen om dit weekend hun vissen die nog moeten opgehaald worden te komen ophalen. Ik moet dringend schoon schip maken en indien de koi niet opgehaald worden zal er vanaf 1 juni een kostenplaatje van 1.95 euro per dag worden aangerekend.

Ik ga hier even hard in zijn, want de koi gewoon laten zitten is geen optie. Veel koi die verkocht werden zijn al maanden weg en voor zover ik weet hebben ze het allemaal goed gedaan…geen problemen tot dusver.

Het zou ook fijn zijn om even te melden dat je komt, en wanneer je komt, dan kan ik alle voorbereidingen treffen voor het inpakken.

De laatste week

Wie zich nog wil inschrijven voor de opendeurdag op 11 juni moet dit nog even melden, zodat ik alles in orde kan brengen. Gelieve me dit tijdig door te geven aub.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht