Zaterdag, tijd voor de kleintjes

Zaterdag, tijd voor de kleintjes

Nog 34 kleintjes zijn er over. Ze variëren van 20 tot 28 cm. Het was gisteren een rustige dag, enkel Peter en Marc kwamen op bezoek. Een goede gelegenheid om de kleintjes even op film te vereeuwigen, en ik zag dat ze goed en gezond waren.

Ik heb ze per 5 gefilmd zodat je een redelijk goede indruk kunt krijgen van de laatste tosai van Momotaro en Sakai FF. Ik heb ze op dit ogenblik samen in de binnenvijver gezet totdat de voorstelling zaterdag voorbij is. Daarna ga ik een vijver selecteren om de overblijvenden verder te laten groeien.

Ik zet de filmpjes hier even op een rijtje. Op de foto's heb ik de koi een nummer gegeven van 1 tot en met 34 moesten er mensen zijn die vooraf hun koi willen kopen. Ik raad echter altijd aan om ter plaatse een tosai te komen kiezen. Maar eerst een overzichtsfilmpje van alle showa samen.

Serie 1 van de tosai
Serie 2 van de tosai
Serie 3 van de tosai
Serie 4 van de tosai
Serie 5 van de tosai
Serie 6 van de tosai
Serie 7 van de tosai

Je kan op film nooit te voorschijn toveren wat de werkelijke kwaliteit is, dan moet je al een degelijke camera hebben en die is voor mij te duur en te onhandig om te gebruiken. Nogmaals kan je beter zelf komen kijken, want het beni en het sumi zijn van goede kwaliteit.

Ik zal de tosai verdelen over 1 of 2 grote bowls en daarnaast zal ik 3 bowls ernaast zetten zodat je elke tosai die je interesse heeft even apart kan zetten om beter te bekijken. Indien je er één of meerdere wil meenemen vraag ik je om een doos of meetbak mee te brengen, want voor de kleintjes heb ik geen aparte dozen. Hou er ook rekening mee dat je nooit kan pinnen bij mij. dus de centjes meebrengen bij een aankoop is wenselijk. 

Ik zal de koi tussen 11.00 en 11.30 uur buiten zetten en naargelang de interesse wil ik ze tussen 13.00 en 14.00 uur terug plaatsen.

De prijzen zijn als volgt:

Bij aankoop 1 showa: prijs 350 euro

Bij aankoop 2 showa: prijs 330 euro/stuk

Bij aankoop 3 showa: prijs 315 euro/stuk

Bij aankoop 5 showa of meer: 300 euro/stuk.

De showa moeten wel dadelijk mee naar huis worden genomen. Deze week komen de volgende koi binnen en de plaatsen zijn beperkt. 

 

 

 

8
3
25
6
4
6
4
25

Meer afbeeldingen

Zaterdag, tijd voor de kleintjes: afbeelding 1
Zaterdag, tijd voor de kleintjes: afbeelding 2
Zaterdag, tijd voor de kleintjes: afbeelding 3
Zaterdag, tijd voor de kleintjes: afbeelding 4
Zaterdag, tijd voor de kleintjes: afbeelding 5
Zaterdag, tijd voor de kleintjes: afbeelding 6
Zaterdag, tijd voor de kleintjes: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

eric

Altijd leuk die kleintjes 😂👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml