Zaterdag wel, zondag niet

Zaterdag wel, zondag niet

Nu zaterdag is het misschien interessant om even langs te komen. Alle koi van binnen worden één voor één naar buiten gezet.

Een mooi moment voor hen die eventueel een oogje hebben op deze fantastisch mooie serie sanke, showa en kohaku die gaan overwinteren in hun nieuwe verblijfplaats buiten.

De temperaturen zijn op elkaar afgestemd, de nieuwe lichting komt eraan, kopen mag maar hoeft niet, kijken is ook al een plezier….dus je bent zoals altijd welkom. Hoelaat ? Ik denk ongeveer om 13.00 uur dat wij gaan beginnen.

Het zal koud zijn, maar wat geven echte koikichi erom…niets volgens mij….

Ik ben dus zaterdag wel aanwezig, maar zondag niet. Dan ga ik met de kleinkinderen naar de efteling en dat heeft natuurlijk voorrang. Daarna zal ik ook gesloten zijn en pas op zaterdag 22 december terug geopend. Ondertussen ga ik even terug naar Japan op speciale uitnodiging van Narita om de R-collectie te bewonderen en naar de veiling van Momotaro.

De R-Collectie is een ervaring op zich, en later deze week zal ik er wat informatie over doorgeven. Prijstechnisch zal het helaas voor velen een nachtmerrie zijn, maar naar kijken is ook al de moeite.

Het zal wel weer boze reacties van koikichi over de prijzen teweegbrengen, maar zolang vraag en aanbod heerst, moeten we dit gewoon ondergaan. Jaloezie is een slechte raadgever en je moet zelf bij je te rade gaan. Als je voor iets 100 euro wil hebben en je kunt er 1000 euro voor krijgen, wat zou je zelf doen….het antwoord is vrij eenvoudig.

Bovendien is het Narita bolwerk een kostelijke onderneming en kost handenvol geld, onderschat dit niet. Ik geef Ryuki Narita alleen maar respect, en bovendien is het iemand die ook evenveel respect geeft aan zijn klanten.

Waar ik wel versteld van sta is hetgeen ik zie op de website van Momotaro. Niet minder dan 274 machtige koi worden aangeboden.

Ik pis er bijna van in mijn broek zo mooi….ik kan me moeilijk voorstellen dat er nog mooiere koi worden aangeboden. Waar ik met heimwee een beetje op terugkijk is de fantastische Ryujin die in ons bezit had kunnen zijn.

Kijk toch eens welke prachtige sanke ze produceert.

Wie interesse heeft om een bod te wagen kan me altijd contacteren. Ik doe mijn best, maar vraag me aub niet welke prijs ze zullen gaan, het is een onvoorspelbaar iets. Bekijk ze in ieder geval allen aandachtig want er zit bijzonder veel moois tussen.

Bovendien heb ik de meeste in het echt reeds gezien, en ik stond toen al versteld van de kwaliteit. Vooral de kohaku en de sanke zijn een meerwaarde, om maar niet te spreken van de 3 en de 4-jarigen die aangeboden worden.

Nog een opvallende zaak is dat de meeste koi pas in augustus vorig jaar geboren werden. Een rare ontwikkeling die ik niet goed kan plaatsen. Ze verliezen qua grootte toch een 4 tot 5 maanden groei en dat zijn ettelijke centimeters, en centimeters zijn ontzettend belangrijk in onze maatschappij.

Contacteer me als je de voorwaarden wil weten. Ik zal je een kort overzicht geven van de mogelijke kosten. Een indicatie kan ik je geven, maar dat is ook alles…

Ondertussen zijn er onverwacht toch veel aanmeldingen op de Dainichi Kai binnengekomen. Nu maar hopen dat we er enkele te pakken hebben, want dat is nog niet zeker.

Vooral nummerke 13 is populair, maar ja, dat zal iedereen wel gezien hebben veronderstel ik.

NOGMAALS

Nu zaterdag ben ik open van 11.00 tot 16.00 uur. Zondag ben ik gesloten. Daarna ben ik 2 weken op rij gesloten…lekker rust voor de koi en zal ik pas terug open zijn op zaterdag 22 december.

LAATSE OPROEP

Wie nog een koi wil veroveren in de Dainichi Kai, gelieve me te informeren, het is een unieke kans en deze avond geef ik alle biedingen door.

Wie nog een tosai als azukari wil laten doorgroeien, dit is een laatste oproep. Ook deze avond sluit ik de aanmeldingen en zullen de prijzen van deze tosai verdwijnen. Bekijk hun verblijf tijdens de winter. en bekijk de foto's.

Als ze binnengekomen zijn zullen ze dadelijk vertrekken naar hun fantastische opgroeifaciliteit en pas aangeboden worden na hun ontwikkeling tot jumbo tosai.

Meer afbeeldingen

Zaterdag wel, zondag niet: afbeelding 1
Zaterdag wel, zondag niet: afbeelding 2
Zaterdag wel, zondag niet: afbeelding 3
Zaterdag wel, zondag niet: afbeelding 4
Zaterdag wel, zondag niet: afbeelding 5
Zaterdag wel, zondag niet: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240