Een dagje Matthijs

Een dagje Matthijs

Hij is niet weg te denken in de koiwereld, overal duikt hij op, en sinds het begin van Interkoi is hij betrokken bij het bedrijf.

Trouw zoals hij is, speurt ie af en toe mogelijk interessante koi op, en als hij echt nodig is, dan staat hij paraat. Iedereen kent Matthijs van Arendonk tot Tokio….

Een kleine update van zijn koi, zijn hobby, zijn passie…..

Zelf weet hij graag alles en is nieuwsgierig tot treurens toe, maar als hij zelf eens met de billen bloot moet, moet ik het geluid op de filmpjes weghalen…raden wie raden kan...dit is zijn verhaal...

Dag Luc, zoals beloofd. Ik kan de filmpjes niet bewerken dus maar even via deze weg. Zou jij hier het geluid af willen halen van alle filmpjes?

We hebben half september een aantal vissen gebowld en gecheckt. Zoals elk jaar nodigen we altijd een van mijn beste vrienden uit met de kinderen om te komen kijken, de kids vinden dit ook geweldig. Je ziet hen dan ook terugkomen in de filmpjes! Dat geeft voor ons de update nog een extra dimensie! Hier kunnen wij nog meer genieten dan dat we al doen van onze hobby!

Black angel 1411030:

Zoals alle vissen is ook onze angel dit jaar niet heel veel gegroeid, 71cm nu. Door het bijplaatsen van een aantal vissen en een nog enigszins opstartend filter tot vrij diep in het seizoen aan het klooien geweest met de waterwaardes.

Ze ziet er verder in mijn ogen geweldig uit, het sumi komt en gaat, Beni en shiroj nog altijd ijzersterk! De bouw is zoals ik het graag zie en precies waarom ik haar kocht.

De target is nog altijd om haar door de 80 te krijgen. Ik acht dit nog altijd haalbaar en daar gaan we dan ook voor! Ben nog elke keer als ik deze koi zie weer verliefd op haar!

Onze jongste Chagoi Fransie 1804004:

Deze koi hebben we dit jaar bij je opgehaald, Gekozen voor de bouw, de bouw van de kop en de kleur, het olijfgroene dat deze koi heeft. 100% male maar wat een bouw, appelwangetjes, Fukurin, karakter... geweldig!

Opgehaald op 55cm en inmiddels is hij 62cm. We zijn er nog altijd errug blij mee!

Dan onze Asagi:

Deze heb ik voorjaar 2015 uitgezocht bij een dealer in de buurt voor 40 €, een gokje maar na de aankoop van de geweldige Asagi bij Otsuka door Luc toen wij in Japan waren (de 1403022) was ik om, Lobke was al groot fan van Asagi dus het proberen waard.

Dit was ze bij aankoop, krap 20 cm:

Zoals daar al te zien is ze geen mega groeier, maar ze blijft wel zuiver! Hebben we nog altijd pret van.

Dan nog onze knuffelbeer:

Dju Yonsai inmiddels, 14 jaar oud dus. Hirasawa, aangekocht als 35cm nisai en iedereen verklaarde me voor gek dat ik zei dat deze koi door de 80cm ging geraken. Ik heb gelijk gekregen! 86cm nu. De moeder van de kids is ook dierenarts assistente... daarom ook chagoi even getild

Deze dame heeft karakter en rust. Vanaf aankoop altijd het makste lammetje van de vijver geweest! Ze heeft shimi, ze is te zwaar. Maar het plezier dat ze brengt maakt alles goed!

Dan als laatste van de dag de Yamabuki welke we van Jack en Corinna overgenomen hebben. Jack kocht deze vorig jaar en heeft deze in de opgroei gedaan, misschien kan Jack nog vertellen wanneer deze ongeveer aangekocht werd en hoe groot.

Kweker is Izumiya en dat zie je direct terug in de bouw van deze koi. Inmiddels is ze 54cm en ik denk dat er een heleboel lengte in deze koi zit. Fukurin komt al in beeld dus een koi om nog lang van te genieten! Is wat nerveus maar als we niet met de handen in de vijver zitten haantje de voorste met eten.

Tenslotte nog de vijver van Matthijs

Meer afbeeldingen

Een dagje Matthijs: afbeelding 1
Een dagje Matthijs: afbeelding 2
Een dagje Matthijs: afbeelding 3
Een dagje Matthijs: afbeelding 4
Een dagje Matthijs: afbeelding 5
Een dagje Matthijs: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240