Zaterdag wordt GEEL

Zaterdag wordt GEEL

Er zijn nog iets te veel éénkleurigen aanwezig in Arendonk. Door omstandigheden werd ik genoodzaakt een groot aantal éénkleurigen aan te kopen, maar overdaad schaadt….

Dit ga ik voorlopig even aanpassen door alle éénkleurigen samen in een vijver te zetten en mensen te mobiliseren om een keuze te maken uit het aanbod.

Eén van de andere redenen is dat mijn binnenvijvers leeg zijn geraakt deze week, en dat ik de vijvers toch wil laten draaien.

Je maakt van de noodzaak in principe dus een deugd. In totaal zullen er nu een tiental éénkleurigen in een binnenvijver genesteld worden die varieren van ±35 cm tot pakweg 70 cm.

Het merendeel zijn karashigoi van Marudo, ogon van Momotaro en enkele yamabuki ook van Marudo.

Het zijn bijzonder speelse koi, die sowieso de voortrekkers zijn van de vijver en misschien zie jij een éénkleurige nog wel zitten in je bestand.

Ik heb er momenteel iets te veel en dan zal ik water bij de wijn moeten doen, zodat de kelk kan geledigd worden. Misschien heb je dit filmpje al bekeken, maar dit is wat je mag verwachten.

Als je interesse moest hebben in één van deze deugdelijke éénkleurigen, twijfel dan niet, en kom zaterdag even af naar Arendonk.

Ondertussen leven we momenteel op rozen wat betreft de weersomstandigheden. De vijvers zijn vast overal op temperatuur, en dit al geruime tijd, iets wat we niet zo dikwijls meemaken.

Ik moet er toch even op wijzen dat je de koi bijzonder goed in de gaten moet houden, want hitte brengt ook een bepaald risico met zich mee.

Sluimerende ziektes die hier normaal niet zoveel voorkomen kunnen de kop opsteken. Opletten is dus altijd de boodschap.

Nog even melden dat ik nu zondag NIET open zal zijn wegens familiale verplichtingen.

EXTRA INFORMATIE

Ik heb voor Arcen ook een groot vat besteld en zal er dus aanwezig zijn. Ik heb wel geen stand dit keer, maar misschien mag ik wel bij iemand intrekken, wie weet....alhoewel....

Probleem, ik heb eigenlijk geen geschikte koi meer om in te zetten, dus moet ik gaan improviseren. Tijd brengt raad, en ik zal toch proberen om een mooi vat samen te stellen.

God weet wat er allemaal gebeurd tegen die tijd.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240