Zijn er speciale wensen

Zijn er speciale wensen

Mijn eerste reis is geboekt ! Ik vertrek op zaterdag 1 oktober en ben zondag 9 oktober terug in het land.

Eerste doel zijn de opensales van Sakai, de dag erna de veiling van Sakai. De 3de dag de opensales van Momotaro en de dag erop de veiling van Momotaro. Vrijdag en zaterdag hou ik over om Taniguchi en Takigawa te bezoeken.

Het is nog een hele tijd, maar ik kan beter het ticket snel boeken omdat deze anders duurder en duurder worden.

Ik heb bepaalde plannen in mijn hoofd, maar je weet nooit of je plannen vaste vorm aannemen. Ik heb trouwens een heel straf plan in mijn hoofd, dat ik uiteraard niet ga vertellen, maar als me dat lukt, dan spring ik een gat in de lucht.

Het wordt tijd dat ik terugga en ik verheug me erop om nieuwe reeksen aan te kopen. Als het een beetje naar wens gaat, dan is het mogelijk dat mijn volgende reis mogelijk eerst naar Niigata zal gaan en daarna pas naar het Zuiden. Alles hangt af van mijn eerste reis.

Moesten er mensen zijn met wensen, dan kunnen ze me altijd even contacteren. Zo gauw de koi voor de veiling online staan geef ik je een seintje.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137