ZNA Friendship Award

ZNA Friendship Award

Interkoi Almere heeft naaste de 1st price in variety and size ook nog de friendship award gekregen van de Japanse ZNA jury leden voor onze Sekeguchi Showa. Ik ben hier best wel trots op.

Ik had wel verwacht een prijsje te pakken met deze Showa maar ook met de kohaku size 3 van Sakai. Helaas niet dit jaar maar deze kohaku blijft in de vijvers van Almere en we gaan deze klaar stomen voor volgend jaar want ik zie hier nog steeds heel veel potentie in.

Arcen 2010 is weer voorbij en ik moet zeggen dat mijn debuut in de wedstrijd als Interkoi Almere is meegevallen. Jammer dat ik een aantal toppers thuis moest laten om verschillende redenen (verkocht, optie en klein wondje) want dan hadden we zeker meer prijzen mee naar huis genomen, maar zoals eerder gezegd ik ben een tevreden mens.

Zondag was weer een geweldige dag. Het begon een beetje bewolkt maar al snel brak de zon weer door en vloog de thermometer omhoog zodat we weer volop aan het zweten waren in de tenten. De mensen liepen weer rijen dik langs de vaten en ik ben er zeker van dat iedereen zich weer volop vermaakt heeft. In 2011 zijn we er zeker weer bij. Ook heb ik veel contacten kunnen leggen voor de Primera printers en ben ik zeer benieuwd naar de vervolg gesprekken. Ook hoop ik dat alle mensen blij zijn met de geprinte foto’s op etiketten / sticker materiaal en dat ze er nog lang van mogen genieten.

Na een regenachtig begin van de prijsuitreiking is het voor de rest gelukkig droog gebleven en mocht ik zowaar 2 x naar het podium in mijn debuutjaar! Dat de regen met bakken naar beneden kwam tijdens het debenchen van onze koi en tijdens het opruimen van de stand mocht de pret niet drukken.

De koi zwemmen ondertussen weer thuis in de grote quarantaine om lekker bij te komen en zagen er vanmorgen weer top uit, net of ze geen zwaar weekend achter de rug hebben gehad. Een goede voorbereiding doet dus echt goed en is zeer noodzakelijk om weer zonder problemen verder te kunnen.

a.s. zaterdag zijn we weer gewoon open en is ook bij Interkoi Almere het nieuwe Nishikigoi Symphonie boek van Rini Groothuis te koop. Voor de echte liefhebber heb ik nog een extra exemplaar van de luxe editie ingekocht! Maar wees er wel snel bij! Op=Op

Prijzen: Standaard editie € 79,00 – Luxe editie € 149,00

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml