Zo vertrokken ze naar Zwitserland

Zo vertrokken ze naar Zwitserland

Een taniguchi sanke uit de selectie van september 2014 en een kohaku uit de jongste selectie van april dit jaar, beide zeer degelijke koi, maar vooral de kohaku is de moeite om op te volgen.

Peter heeft voorheen al een koi gekocht, namelijk een kohaku van Momotaro (verkocht in 2014) , en die doet het volgens hem bijzonder goed. Dat is dan een goede reden om de volgende koi ook bij mij te kopen.

Ik heb deze maruten Taniguchi al eens eerder in het nieuws geplaatst en gepromoot om te verkopen, maar zonder succes.

Nu kan ik wel zeggen dat ik er niets van begrijp, want het is een bijzonder spannende en kwalitatief hele goeie sanke, waar ik alle vertrouwen in heb, maar die tijd nodig heeft. Sommige dingen zijn af en toe dan ook onbegrijpelijk, en dat zal zo blijven denk ik.

Dit filmpje van de sanke is nog van toen ze na de winter uit de groeifaciliteit kwam. Toen had ik ze al een half jaar voorheen aangekocht, als prutske van 12 of 13 cm. Gelukkig was ze vrouwelijk en mocht ze nog een extra seizoen in de mudpond blijven.

Ik zal ze binnen enkele jaren nog eens laten zien, en dan zul je begrijpen waarover ik het heb. De kohaku is niet enkel een goede tosai, maar is in mijn ogen bovendien ook zeer waardevol. Ik heb ze reeds verschillende keer besproken, maar zonder succes, en ik kreeg ze niet aan de man...

Deze tosai naar Zwitserland laten gaan is mooi, maar toch ergens ook zonde van de koi. Ik kreeg na aankomst in Zwitserland nog enkele foto’s binnen van hun nieuwe verblijf. Niet de beste foto’s, maar beter iets dan niets. Hello Luc we arrived an hour ago. Everything is fine and they came up to get some air allready…Succes daar….

Ondertussen ben ik ook begonnen met de voorbereidingen voor de Euregio show dit weekend. Deze was me best bevallen vorig jaar, en ik heb me dit jaar voorgenomen om wat meer koi in te zetten.

Ik heb 2 vaten besteld en ik neem 16 koi mee, waaronder een deel grotere, maar ook een deel tosai. Een 8-tal tosai neem ik mee, speciaal om aan de mensen te laten zien.

Ik zal er morgen een klein artikel over schrijven, en ik kan iedereen aanraden die nog niet op de Euregio show zijn geweest om even te passeren. Ik heb geen stand, maar ik zal wel ergens rondlopen, en als je me wil spreken kan je me altijd bellen op mijn gsm…

LET OP........IK BEN DEZE WEEK NIET OPEN[/B" target="_blank" rel="noopener">

Meer afbeeldingen

Zo vertrokken ze naar Zwitserland: afbeelding 1
Zo vertrokken ze naar Zwitserland: afbeelding 2
Zo vertrokken ze naar Zwitserland: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240