Zondag 12 januari

Zondag 12 januari

Naar jaarlijkse gewoonte zal ik een opendeurdag organiseren op 12 januari. De omstandigheden dwingen me om deze opendeurdag in januari te houden want de decembermaand is veel te druk en laat geen plaats voor deze feestelijkheid.

De opzet zal min of meer hetzelfde zijn als verleden jaar. Wil je het nog even herbeleven, dan kan je het altijd terug bekijken via dit nieuwsoverzicht. De bedoeling is  gewoon een dagje koikichi zijn, wat tevens een dankwoord is aan al de klanten die het mogelijk maken om Interkoi levendig te houden.

Ieder jaar heb ik het gevoel dat mijn topjaar voorbij zal zijn, maar ieder jaar overschrijd ik weer de omzet van het vorige jaar. 2019 staat dan ook geboekt als het meest succesvolle. Ook nu weer heb ik het gevoel dat ik dit niet kan verbeteren in 2020, maar laat me verkeerd zijn.

Wie graag aanwezig wil zijn moet zich zo snel mogelijk melden, de inschrijfperiode loopt tot 31 december 2019, zodat alles voor de catering in orde kan worden gemaakt. 

Wees er wel op tijd bij om je in te schrijven. De inschrijvingen zal ik ook moeten beperken.  Stuur me een mail aub, en NIET via sociale media met de bevestiging dat je komt. Vermits de catering en de organisatie redelijk wat geld kost, wil ik ook niet dat er net zoals verleden jaar inschrijvingen zijn die later geannulleerd worden. Het is onaangenaam en geldverkwistend.

Samengevat: schrijf je in, enkel via mail, en vermeld met hoeveel personen je komt en met vermelding van naam. Je ontvangt een bevestiging van mij per mail.

Dit jaar ga ik het koppelen aan een mogelijke verkoop van koi, en wel op deze commerciële manier. Vanaf 1 of 2 januari zal ik een x-aantal koi onder de knop "Koi opendeurdagen" zetten.

Iedereen die zich aanmeld krijgt een waardebon op naam toegestuurd van 500 euro. Het is verplicht vooraf een melding te maken als je een koi wil aankopen, met vermelding van welke koi. Enkel dan zal de koi gebowld worden door Ben, waarbij je deze waardebon éénmalig kan inzetten. Meerdere bonnen van andere klanten zijn uiteraard niet geldig, dus één waardebon per persoon per koi.

Opendeurdag: Zondag 12 Januari.
Inschrijven: Verplicht
Sluiting inschrijvingen: 31 december
Aanvang: 11.00 uur
Parkeergelegenheid: zie bijgevoegd plan. Gelieve de buren niet te storen, want dat zorgt jaarlijks voor problemen.
Catering: ETM catering
Specials: nog te verzinnen, maar er zal zeker een speciale actie plaatsvinden.

 

Meer afbeeldingen

Zondag 12 januari: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Matthijs

555


Niels W

555


Johnny

555


William William

555

Wim DW

555


The Untouchable

555


Johan

555


rob

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml