Zondag 13 januari

Zondag 13 januari

Zondag is het zover, dan is het onze zoveelste ontmoetingsdag of opendeurdag, het wordt een traditie die jaarlijks terugkeert.

Het is een rare datum, maar omstandigheden kan je niet veranderen en nood breekt wet. Het weer zal ons niet zo gunstig gezind zijn, maar ik probeer nog wat invloed uit te oefenen om de weergoden, wie weet !

Toch nog even een klein overzicht voor diegenen die zich ingeschreven hebben. Vanaf 11 uur gaan de deuren open en ben je welkom.

Denk vooral aan de parkeergelegenheid, en laat ons de mensen in de straat niet storen. Zet je tomtom op de Van Eycklaan in Arendonk en bij het zwembad van Arendonk is een goede parkeergelegenheid voor een 100-tal auto’s.

Ik heb dit jaar de opendeurdag een speciale touch gegeven, vooral om de mensen te bedanken voor hun trouw aan Interkoi. De nieuwelingen die zich gemeld hebben kunnen ook kennis maken met de harde kern, en zich vermengen tussen de aanwezigen.

De catering heeft beloofd om tegen 12.30 uur te zorgen dat alles klaar zal staan en de rest laat ik aan jullie over.

Misschien dat ik nog iets speciaal uit mijn hoed tover voor de aanwezigen, maar er is op dit ogenblik nog geen creatief idee ontsprongen in mijn hersenspinsels. Ik zal proberen er deze week toch een interessante draai aan te geven.

Het zijn geen geschikte momenten om koi te bowlen en het is niet de bedoeling om koi te verkopen. Ik laat echter alle kanalen open en laat het lot in handen van de gebeurtenis.

Ik hoop dat de aanwezigen een gezellige dag mogen doorbrengen en met een goed gevoel de opendeurdag mogen ondergaan.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Nu zaterdag zal ik open zijn, maar slechts van 11.00 tot 14.00 uur. Wens je te komen, probeer dit dan in deze tijdspanne te doen. Daarna wil ik alles klaarzetten om mijn moeilijk interieur wat aan te passen.

Laat ons er een gezellige dag van maken !

Meer afbeeldingen

Zondag 13 januari: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137