Zondag 19 juni 2022

Zondag 19 juni 2022

Noteer deze zondag voor al die mensen die interesse om deel te nemen aan de grote opendeurdag na een periode van bijna 3 jaar. Het is een tijd van gezellig samenzijn en nog eens even de teugels los te laten en de koikichi op deze dag samen te brengen.

Het enige dat ik graag zou hebben is dat het een zonnige en warme dag is. Het is wel noodzaak om zich in te schrijven, want de dag gaat gepaard met een toch wel zeer speciale BBQ die georganiseerd zal worden door één van mijn klanten die ik heel dankbaar ben.

Ik leg het je even uit. Op een bepaald ogenblik tijdens het ophalen van een koi, kwam ter sprake dat het misschien tijd werd om nog eens een opendeurdag te organiseren voor de klanten. Het was al lang geleden, en de tijd was misschien wel rijp.

En toen kwam Huub en Reinhilde in beeld. Zij boden zich aan om vanuit Friesland naar Arendonk te komen en de BBQ volledig op zich te nemen. Ik was een beetje verbaasd dat iemand van toch wel 300 km ver dit zou voorstellen. 

Huub en ReinhildeToen kwam het op de proppen. Huub en Reinilde waren Nederlands Kampioen geworden van de Grillmasters in 2017, en zijn gespecialiseerd in het organiseren van een BBQ. Ik was stomverbaasd dat zij dit aanbieden, en toen was het alleen nog nodig om een datum te prikken, en dat werd zondag 19 juni.

Huub is een prachtig mens, dat ondanks het feit dat hij gekluisterd is aan een rolstoel, zijn aanwezigheid in het leven niet laat verpatsen door zijn handicap. Hij geniet volop van datgene wat zijn mogelijkheden zijn, en ik heb mijn respect nooit onder stoelen of banken gestoken, temeer hij zonder problemen 300 km rijd om klant te zijn van Interkoi.

Het wordt dus niet alleen een bijzondere dag, het is tevens een heropleving van het koikichi gebeuren, en we zullen er alles aan doen om dit opnieuw wat leven in te blazen. Geen chichi, gewoon een aangename en zorgeloze dag om nog eens kennis te maken met elkaar en alle zorgen van tegenwoordig van zich af te schudden !

 

INSCHRIJVEN IS HELAAS VERPLICHT

Ik hoop dat de mensen begrijpen dat ze zich moeten inschrijven om deel te nemen aan deze opendeurdag, want anders kan ik het geheel niet in goede banen leiden, en ook om de juiste voorzieningen te treffen voor de drank en de BBQ. Ik stel voor dat alle inschrijvingen moeten zijn doorgegeven worden VOOR 1 juni, zodat we alles in goede banen kunnen leiden. 

Het voorgestelde menu liegt er ook niet om. Huub stelde een bijzonder menu samen dat hij volledig op zich zal nemen tijdens deze opendeurdag. Het menu ziet er als volgt uit.

Holstein Smashburger op een BBQ Bourbon Bun met Real Irish Cheddar,
krulsla en kesbeke zuur en gebakken ui.

**********************
Pokébowl,  warm gerookte zalm met een Japanse kruidensalade

**********************
Teriyaki kippenlolly met sesamzaad en springonion

**********************
Japanse varkensworst met kwepie mayonaisse en sanshopeper.


Vraag me nu niet wat het allemaal is, en als het zo goed is als het klinkt, dan zal er weinig op aan te merken zijn. Het klinkt niet alleen verleidelijk, maar het is de kennismaking met gerechten waarvan ikzelf nog nooit gehoord heb. Op de foto's die ik aankreeg van Huub en enkele foto's die ik gevonden heb, ziet het er in ieder geval zeker smakelijk uit.

Het hapje en het drankje is misschien belangrijk, maar ik denk dat het samenzijn onder koikichi en het bekijken van de fantastische reeks koi die je kan bewonderen zeker tot de verbeelding zullen spreken.

Wat zal ik op die dag nog organiseren ?

Voor de kinderen die eventueel meekomen zal  ik zorgen dat er een springkasteel staat opgesteld. Zo kunnen zij zich die dag ook wat vermaken. Bovendien heeft Peterken zich aangeboden om een rondje doedelzak te lopen, net zoals hij jaren geleden al gedaan heeft. NIet te missen !

Ik zal de eerste gasten ontvangen rond 11.00 uur, en wanneer het gedaan is zal afhangen van de aanwezigen. Een belangrijk punt dat ik nog moet vermelden zijn de parkeermogelijkheden  Het is niet mogelijk om bij Interkoi te parkeren of het de buren lastig te maken. 

Er is een goede parkeerplaats mogelijk op een 500 meter van Interkoi dat ik op bijgaand plan even toelicht. Het is gelegen bij het zwembad in Arendonk. Als adres voor de navigatie moet je Van Eycklaan 7, 2370 Arendonk noteren. Er is plaats voor ongeveer 100 voertuigen.

Wil je aanwezig zijn, schrijf je dan in.
Iedere koikichi is van harte welkom.

 

Meer afbeeldingen

Zondag 19 juni 2022: afbeelding 1
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 2
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 3
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 4
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 5
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 6
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 7
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 8
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 9
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 10
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 11
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 12
Zondag 19 juni 2022: afbeelding 13

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

The Untouchable

555


Johan

555

Johan

555


Huub

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml