Zondag 29 november opendeurdag

Zondag 29 november opendeurdag

Even het foutje van gisteren rechtzetten. Het is inderdaad zondag 29 november voor de opendeurdagen en niet zaterdag zoals ik gisteren geschreven had.

Ik denk dat dit echter wel voor iedereen duidelijk is. In totaal zijn er 66 mensen ingeschreven. Ik heb een tent voor de ingang van de hal gezet, zodat er voldoende plaats is voor de catering, en voldoende plaats voor de kinderen om te spelen.

Ik heb een kaart toegevoegd om aan te duiden waar je kan parkeren. Het is mogelijk dat er in de straat parkeerplaatsen zijn, maar probeer deze mensen niet te storen indien niet nodig.

De parkeerplaats aangeduid op de kaart ligt ongeveer 500 meter bij Interkoi vandaan en het is dus een mooie wandeling. Hier zijn zeker 200 degelijke parkeerplaatsen en is gelegen vlak bij het zwembad. De straat om naar Interkoi te wandelen heet de "Van Eycklaan" voor sommigen die hun navigatie wensen te gebruiken.

Voor de Nederlandse gasten die vanuit Rotterdam of Breda komen is het verstandig om de afslag van Hilvarenbeek te nemen en niet die op de navigatie zal aangegeven staan. Het is één afslag verder als je van de richting Breda komt, maar dan moet je niet via de kleine binnenwegen over Poppel en Weelde, waar ook werken aan de gang zijn.

Richting Hilvarenbeek is aangewezen tot in Reusel. Dit is een rechte baan van een 15-tal kilometer en dan ben je zo in Arendonk. (zie 2de kaartje dat bijgevoegd is)

Het Thais buffet zal normaal klaarstaan vanaf 13.00 tot 15.00 uur en voor de kinderen is er een springkasteel voorzien. Wel is het aangewezen dat er iemand aanwezig is bij het springkasteel.

Ik hoop er een fijne en gezellige dag van te maken. Tijdens mijn afwezigheid heeft Ben de taak op zich genomen om de koi die een week voorheen aangekomen waren te controleren en blijkbaar zijn ze allen in goede gezondheid.

Het is echter nog te vroeg om koi te bowlen, en als we het kunnen laten zullen er ook geen koi gebowld worden. Iedere koiliefhebber zal dit kunnen begrijpen en als er eventueel een koi binnenzit die je aandacht trekt, zal er geen enkel probleem mogen zijn om deze achteraf te komen bekijken. Achteraf is er voldoende tijd en rust om dit te kunnen doen.

Al deze koi gaan de volgende dag naar de buitenvijver die op dezelfde temperatuur staat, en zal er plaats gemaakt worden voor de nieuwe koi die deze week aangekocht zijn, en ik beloof je een selectie bijzonder hoogwaardige koi, waarvan er enkelen onmiddellijk in iedere show kunnen ingezet worden.

Ondanks het feit dat er veel mannelijke koi tussenzitten, en je je niet moet vergapen aan de enkele duurdere die er ook zijn, zijn het koi die voor de meesten hun beurs geschikt zijn, en iedere vergelijking met iedere vrouwelijk koi makkelijk kunnen doorstaan.

Ik zeg bewust vergapen, want ik ben 100% zeker dat ik al deze koi makkelijk als vrouwelijke koi zou kunnen verkopen, en dat er geen haan naar zou kraaien. Het is in mijn ogen één van de sterkste collecties die ik ooit heb gekocht.

Vermits het een collectie is die pas maandag na de opendeurdagen aankomt, zal ik in december nogmaals een opendeurdag houden om iedereen mee te laten genieten van deze bijzonder interessante selectie.

Vijveroverkappingen

Voor iedereen die interesse heeft om een vijveroverkapping te laten maken, hetzij voor dit jaar, hetzij voor volgend jaar, geef ik de raad om even contact op te nemen met Ton, de producent van het bedrijf. Voor al de verkopen of afspraken die gemaakt worden tijdens de opendeurdag, zal er een éénmalige speciale aanbieding worden gegeven.

Je kan de overkapping rustig bekijken, en je zult versteld staan van de mogelijkheden om over iedere vijver een aangepaste overkapping te laten maken. Maak gebruik van deze aanbieding.

Meer afbeeldingen

Zondag 29 november opendeurdag: afbeelding 1
Zondag 29 november opendeurdag: afbeelding 2
Zondag 29 november opendeurdag: afbeelding 3
Zondag 29 november opendeurdag: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137