Zondag 4 mei 2008

Zondag 4 mei 2008

Op deze dag zal je onbekommerd kunnen genieten van “een dagje koi” en een dagje relaxed genieten in de aanwezigheid van een select gezelschap koiliefhebbers. Op deze dag zal er ook een Barbecue met koffie en drank voor u klaarstaan, die volledig gratis is..., en nee hoor, U bent zelfs niet verplicht een koi aan te kopen. Voor ieder die aanwezig wil zijn, is het wel noodzaak om zich in te schrijven, zodat ik alles in de juiste proporties kan bestellen.

Promoties tijdens de ontmoetingsdag op 4 Mei:

Datgene wat interkoi heeft aangekocht, getuigt wel van heel hoge kwaliteit. Dit willen we u laten zien op deze bijzondere dag. Begin april komen alle vissen binnen. (± 200 in totaal). Deze zullen opgevangen worden in onze verwarmde bakken. Gedurende de eerste weken zal de temperatuur naar 24°-26° worden gebracht, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Nadien worden ze afgekoeld naar 22°. ± 10 dagen voor 4 mei zullen ze systematisch op de normale buitentemperatuur worden gebracht, en zullen de vissen in de nieuwe buitenbakken worden geplaatst, die ondertussen de tijd gekregen hebben om te rijpen.

Wat zal er op 4 mei aangeboden worden:

± 50 budget showa van Momotaro. ( 22-27 cm )

± 75 HQ kohaku door Matsue speciaal uitgezocht voor de opening. ( 25-30 cm )

± 50 Very HQ showa van Momotaro met certificaat klasse 5+ ( 28-38 cm )

± 10 super exclusieve tancho showa van Momotaro met certificaat klasse 5+ (30-40 cm)

± 10 Jumbo Sakai van 65-70 cm die zeer indrukwekkend zijn.

± 10 Very HQ Nisai kohaku van Matsue een streling voor het oog van een geweldig goede kweker. ( 55-75 cm )

± 50 Very HQ Nisai Showa – Sanke en Kohaku van Momotaro – Oyama – Ehara – Omosako en andere. ( 45-80 cm )

+ Het bestaande arsenaal van koi die reeds aanwezig zijn.

Promotiebonnen:

Vanaf dit ogenblik kan je me een mail sturen met de mededeling dat je aanwezig wenst te zijn op 4 mei. Je vermeldt even je naam en met hoeveel personen je komt. Wij sturen je dan een bevestiging en 3 bonnen van respectievelijk € 100 - € 200 en € 500. Deze bonnen worden op naam gemaakt en mogen enkel gebruikt worden op 4 Mei en het weekend volgend op 4 mei. ( 10 -11-12 mei). Nadien zijn deze bonnen totaal ongeldig. De waarde van de bonnen wordt als volgt bepaald.

Bon van 100 euro op iedere aankoop van een Tosai van Matsue

Bon van 200 euro op iedere aankoop van een Tosai van Momotaro

Bon van 500 euro op iedere aankoop van een Nisai of Sansai (zie collectie op de website)

Men mag van iedere bon gebruik maken, maar slechts tijdens de vermelde dagen. Vanaf het moment dat de koi binnenkomen, zullen er willekeurige foto’s genomen worden en via de website getoond, zodat je kan zien wat er zal aangeboden worden, inclusief de gangbare prijzen. Indien je wenst dat de koi nog blijft zitten voor een bepaalde periode, dan kan dit, mits duidelijke afspraken gemaakt worden.

Er is mij verschillende malen gevraagd om het verloop zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Er werden allerhande voorstellen gedaan om ieder toch maar gelijke kansen te geven. Ik heb er ook diep en lang over nagedacht, en het systeem dat ik wil toepassen ziet er als volgt uit.

Op 4 mei zul je foto’s vinden van de aangeboden koi bij de bijhorende bakken. De prijzen van deze koi worden reeds vooraf bekend gemaakt via de website. Vanaf 10.00 uur heb je de gelegenheid om een drankje te nuttigen en de koi goed te bekijken. Indien een koi je bevalt, neem je contact op met één van de verantwoordelijken, die je de foto van de koi geeft die je wenst aan te kopen. Desgewenst zal men de koi voor je bowlen, maar enkel door de verantwoordelijke personen. Wij proberen wel het bowlen tot een minimum te beperken, en vragen je daarom ook om enkel te laten bowlen, indien je reeds 95% overtuigd bent van je aankoop. Indien de koop is gesloten, hou je de foto, indien de verkoop niet doorgaat, wordt de foto terug op zijn plaats gehangen. Wanneer de koop definitief is gesloten wordt u verzocht de koi meteen af te rekenen, tenzij anders afgesproken. Er kan helaas nog niet gepind worden, dus worden alle verkopen contant afgerekend.

Van 12.00 tot 15.00 is het tijd om te ontspannen, en heb je de mogelijkheid om even te genieten van de barbecue die van harte door Interkoi wordt aangeboden.

Wij verwachten vrij veel bezoekers en als het bezoekersaantal te hoog oploopt, moet ik helaas een halt toeroepen aan het aantal inschrijvingen. Nog even vermelden dat de personen die de moeite gedaan hebben om een ontwerp op te sturen voor de nieuwe inplanting, een beloning krijgen in de vorm van een extra kortingsbon van 100 euro of een zak Probites. De personen die een ontwerp hebben ingestuurd moeten me dit wel even melden, zodat ik het kan nakijken, en zij mogen van deze bon ook enkel gebruik maken tijdens deze dagen.

De sluitingsdag voor de inschrijvingen: 15 April 2008

Luc, Frank en Rini

TER INFO:

Ik zie dat er reeds volop gereageerd wordt via de reacties, en dat vind ik geweldig, maar stuur aub een mail met de namen van de personen die aanwezig zijn. Anders kan ik geen overzicht behouden. Ik heb de emailadressen nodig om de waardebonnen te kunnen opsturen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml