Zondag open van 10-12 uur

Zondag open van 10-12 uur

Op regelmatige basis zal ik zondag open zijn van 10 tot 12 uur. Ik zal dit wel melden in het nieuwsitem.

Dit geeft de gelegenheid aan mensen die op zaterdag niet kunnen komen om zijn koi of het bestelde voer te komen ophalen. Je kan altijd per mail even informeren indien nodig.

Gisterennamiddag werd het voer geleverd, en ik denk dat ik zowat 3000 kg heb versleurd om alles netjes klaar te zetten. Gelukkig ben ik niet van de flauwste en ga ik niet opzij voor wat zwaar werk. Ik heb dat trouwens mijn ganse leven gedaan…

Sommigen zweren bij probites, anderen dan weer niet. Ik zweer al 8 jaar bij Probites, en weet je wat ? Het is een Hollands product, en daarmee steunen we de economie. Waarom een boel transportkosten betalen voor een buitenlands product, dat dan nog eens in het buitenland gemaakt wordt, en wie weet waar ? Als het nu veel minder van kwaliteit was, dan zou ik nog zeggen….akkoord, maar dat is zeker niet het geval, integendeel.

Ik heb alle bestellingen netjes gesorteerd en alles staat klaar om opgehaald te worden. Zelfs de meetbakken werden ondertussen geleverd, en staan klaar. Dus mensen... als je tijd, hebt kom het voer even ophalen, zodat ik weer plaats kan maken voor iets anders. Wie geen gebruik gemaakt heeft van de jaarlijjkse aanbieding moet nog even geduld hebben, ik ga binnenkort nog een special maken rond het voer. Nog even wat geduld.

Voor mensen die sporadisch voer willen bestellen, je kan dit altijd via www.koiroyal.be. Registreer je en wacht eventjes totdat ik je een gouden kroontje van koiroyal heb gegeven. Dan krijg je ook de speciale prijzen te zien. Na bestelling is het binnen een dag opgestuurd en heb je het thuis. Winkelen was nog nooit zo eenvoudig en tegelijkertijd ondersteun je ook Interkoi, want die steun heb ik hard nodig...

De koi zwemmen ondertussen lekker rond zoals je kan zien, en de lage temperatuur van 11° deert hun helemaal niet. De bewegingen zijn wat rustiger, maar toch zwemmen ze ontspannen rond. Het is heerlijk om te zien, en dat is het fijne van koi verkopen….je ziet continu andere koi in je vijver.

Ik heb alle vrouwelijke koi in deze vijver samen gezet. De mannen worden straks in de andere vijver gestationeerd. 3 April is definitief, en er zullen 107 koi geleverd worden. Alle hens aan dek, want er komt een massa bijzonder aardige koi binnen.

Ja hoor, ik ben bijzonder tevreden over mijn aankopen van mijn eerste Japanreis. Een collectie zoals ik maar zelden heb kunnen aankopen. En maak je maar niet ongerust Jack, wat ik in april ga doen zal je nog wel zien. Ik maak echter nooit opwindende plannen, want dan krijg je er niets van gebakken. Je moet vertrekken met het idee dat je er niets kan gaan doen…

Meer afbeeldingen

Zondag open van 10-12 uur: afbeelding 1
Zondag open van 10-12 uur: afbeelding 2
Zondag open van 10-12 uur: afbeelding 3
Zondag open van 10-12 uur: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137