Een nieuw project

Een nieuw project

Het is altijd een hele bedoening als een nieuw project zich aandient. Als er dan hulp nodig is, moet je er ook zijn.

Het is niet een verplichting maar een voldoening om je hulp aan te bieden, en dat moet je zonder twijfel met volle overtuiging doen.

Het is een serieus project, eentje dat goed moet uitgevoerd worden. We hebben dan ook ons beste beentje voorgezet om mee te helpen met de verhuis van de koi, 18 stuks in totaal.

Natuurlijk herken ik een groot aantal van deze koi, zaak was om ze nu naar een voorlopige verblijfplaats over te brengen, want er zijn grote werken in aantocht.

De vernieuwing van de bestaande vijver zal gedaan worden door Zenkoi, de vijverspecialist waar wij in principe ons vertrouwen aan geven omdat we weten dat het goed gedaan wordt.

Ik heb een kleine impressie gemaakt van de nu nog bestaande vijver., misschien mooi om te bewaren voor de toekomst. Ben doet zijn inspectieronde en overschouwt hetgeen hem te doen staat.

Voor sommigen valt het afscheid soms ook zwaar en een bepaald gevoel tussen mens en koi is zelfs mogelijk. Een laatste streling, enkele tedere woorden en dan het afscheid.

We zullen het project de volgende weken opvolgen en zien of alles in goede banen geleid wordt, maar daar ben ik niet bang voor.

Dit zijn de 18 koi die naar een tijdelijke verblijfplaats gebracht worden. 2 maanden wordt er uitgetrokken om het project tot een goed einde te brengen.

Rest mij nog de taak om de volgende 5 koi uit de opgroei te presenteren, want dat is natuurlijk ook belangrijk voor de eigenaars.

Sanke 1811026 – 14 november 2018

De sanke nu – 47,5 cm

Sanke 1811029 – 14 november 2018

De sanke nu – 46 cm

Sanke 1811046 – 14 november 2018

De sanke nu – 48 cm

Tancho 1811059 – 14 november 2018

De tancho nu – 42 cm

Deze is nog niet verkocht en zeker de moeite waard. Prijs 1250 euro incl. verblijf tot oktober

Gelukkig niet de rond gesneden tancho bol, maar een natuurlijke stip die veel sympathieker en natuurlijker overkomt en weinig kans heeft om te verdwijnen. De stip ligt er dan ook op als een verfklodder. Altijd beter dan de perfect gesneden stippen.

Sanke 1811063 – 14 november 2018

De sanke nu – 46 cm

Het paradepaardje van deze serie. deze is ondertussen verkocht

Bijzonder waardevolle sanke die volgend jaar mee kan doen aan serieuze prijzen op eender welke show mits een goede begeleiding. Dit zijn koi waar je je kunsten op bot moet vieren.

Zowel de tancho als de sanke die niet verkocht zijn, wil ik volgend jaar meenemen naar de Euregio koishow. Ik maak me sterk dat dit goede kandidaten zullen zijn als de maatvoering goed blijft voor de show.

Meer afbeeldingen

Een nieuw project: afbeelding 1
Een nieuw project: afbeelding 2
Een nieuw project: afbeelding 3
Een nieuw project: afbeelding 4
Een nieuw project: afbeelding 5
Een nieuw project: afbeelding 6
Een nieuw project: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml