Misschien een raar verzoek.

Misschien een raar verzoek.Wie voelt er zich geroepen om naar de koi-idol contactdag te gaan in Made op zondag 24 maart ?

Piet, één van de organisatoren van koi-idol belde me zaterdag op om te vragen of ik niet zou kunnen komen op deze contactdag. De reden dat hij me belde is me niet duidelijk, maar er is natuurlijk kans dat mijn ingezette koi een prijs heeft gewonnen. Laat het ons hopen...

Helaas kan ik niet gaan, want ik ben gehinderd door familiale omstandigheden. Ik heb de vraag even aan Rini doorgespeeld, maar deze heeft helaas geweigerd. Na nog enkele bekenden te hebben geraadpleegd, kan ik nu niet anders meer dan via deze weg iemand te vragen om Interkoi te vertegenwoordigen op deze contactdag.

Dus: als iemand Interkoi een warm hart toedraagt, en op deze zondagmiddag wil opofferen om naar deze contactdag te gaan, gelieve me te contacteren. Ik zou het ten zeerste op prijs stellen. De informatie kan je lezen op bijgevoegde advertentie.

Aan al diegenen die zich vervelen tijdens de winter en toe zijn aan een gezellig praatje over koi, is het misschien een mooie gelegenheid om zich aan te melden tijdens deze dag. Indien er iemand zou gaan, zou het fijn zijn om exclusief een reportage voor mij te maken van deze happening. Ik zal er dan een mooi verslag van proberen te maken.

Lopende promoties.
Interessante promotie showa Momotaro momenteel 2250 euro, 369 x bekeken.
Interessante promotie shiro utsuri Momotaro momenteel 4099 euro, 259 x bekeken.
Opensales evenement zaterdag 6 april...niet te versmaden
Veiling Momotaro 11 april. Liefhebbers kunnen zich aanmelden
20 april, voorstelling van onze "2013" koi. (info volgt)

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

Luc,

zoals je weet draag ik Interkoi een zeer warm toe en zou ik Interkoi graag willen vertegenwoordigen. alleen komend weekend bestaat grotendeels uit verjaardagen. zaterdag, zondag kinderen van vrienden van ons en volgende maandag is onze eigen kleine man Lian jarig. hij wordt dan alweer 2 jaar.

stephan on 19/03/2013 09:48

Ik ga vanavond de agenda raadplegen. Ik weet zeker Luc dat er iemand gaat, het is volgens mij toch wel een eer om interkoi te mogen vertegenwoordigen!

Arjan on 19/03/2013 10:00

Misschien heeft die Yamamatsu kohaku wel de hoofdvogel afgeschoten, wie weet. In elk geval een spannend vooruitzicht!
Hopelijk kan één van de Nederlandse klanten die niet zo veraf wonen Interkoi op die dag vertegenwoordigen. Het zou mooi zijn!

Martin on 19/03/2013 15:09

t zou ook de sanke van die klant van luc kunnen zijn....

arie on 19/03/2013 18:23

Hey Luc toevallig vroeg een vriend van mij (budoke) om mee te rijden ,het zou wel eens kunnen !grtjs

paul on 19/03/2013 19:39

Ik moet helaas afhaken. Er stond iets op de kalender dat ik vergeten was...

Arjan on 19/03/2013 21:37

Polleke zal Interkoi vertegenwoordigen op de koi Idol contactdag. Bedankt Paul. En als het kan, wat fotokes maken zodat je een verslag kan schrijven...

luc on 20/03/2013 08:28

Zou goed kunnen Arie, want als ik mij goed herinner heeft die sanke vroeger al eens een Koi-Idol prijs gewonnen. Maar zou Luc dan daarvoor die telefonische uitnodiging gekregen hebben (ik bedoel voor een koi die hij zelf niet heeft ingeschreven)???

Martin on 20/03/2013 12:21

ja. de dealer van de winnende vis wordt ook altijd in het zonnetje gezet!

arie on 20/03/2013 16:40