Originaliteit ten top

Originaliteit ten top

Ik had het nog nooit gezien, en ik had er nog nooit van gehoord, totdat ik Guido ontmoette.

Hij vertelde me iets over een aquarium waarbij je de koi kan zien zwemmen terwijl ze in de aquarium rondzwommen. Ik snapte echt niet precies wat hij bedoelde, maar vroeg hem om een filmpje te sturen als het klaar zou zijn.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had er een tijdje meer van gehoord, dus ik dacht dat het loos alarm was, totdat ik dit filmpje aankreeg van hem.

Ik was prettig verrast toen ik het filmpje opende en moest eens enkele keren goed kijken om te geloven wat ik zag. Hoe origineel is dit. Zijn er mensen die dit al ooit gezien hebben, en hoe heeft ie dat gemaakt ?

Op deze manier heb je geen glas meer in je vijver nodig, en kan je toch op een andere manier van de koi genieten. Ik hoop dat Guido dit nieuwsitem leest, dan kan hij ons uitleggen hoe hij dat gemaakt heeft, tenzij er een patent op rust....

52
40
34
36
42
50
56
56

Meer afbeeldingen

Originaliteit ten top: afbeelding 1
Originaliteit ten top: afbeelding 2
Originaliteit ten top: afbeelding 3
Originaliteit ten top: afbeelding 4
Originaliteit ten top: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml