" /> " />
De Alpha mannen

De Alpha mannen

Neen, niet de leiders van een "pack", maar de fans van Alfa Romeo, hun lievelingsauto, waren op bezoek.

Het was lang geleden dat ik Arjan nog eens gezien had, je weet wel, de specialist met zijn Thaise saté die hij op de jaarlijkse barbeque speciaal voor interkoi had gemaakt.

Altijd plezierig om een gesprek te hebben met Arjan, ondertussen vader geworden van een flinke zoon, het evenbeeld van zijn vader, en volgens mij ook dezelfde streken als zijn vader. Om hem veilig te stellen voor de vijver in zijn tuin heeft Arjan een omheining om zijn vijver moeten maken, en ik moet zeggen....knap gedaan.

Arjan kwam niet voor een koi, maar voor de gezelligheid. Ik heb nadien een aantal koi gebowld die ik deze week gewoon even laat zien. Het zijn stuk voor stuk zeer aantrekkelijke koi, van goede kwaliteit en in mijn ogen hun geld meer dan waard. Wie deze week een prijsaanvraag doet, krijgt een sterke prijs te horen. Misschien zit er wel iets voor jullie tussen, wie weet.

Deze sandan kohaku van Momotaro komt van de veiling van dit jaar februari, en is van 40 naar 45 cm gegaan sinds zijn aankomst. Ze heeft het transport goed doorstaan, en heeft een plezierige toekomt in petto. Sterke solide koi, met goede groeicapaciteit. Bijzonder goede huidkwaliteit, stabiel patroon, een aanrader.

Een kohaku van Taniguchi. Sterke solide koi met goede huidkwaliteit die je vijver zeker zal sieren.

Kindai showa van Isa. Goede ontwikkeling, mooie maat en prettige verdeling van de driekleur, waarbij het shiroji nog steeds meer dan 50% aanwezig is, wat hem tot kindai showa maakt. Het sumi op het hoofd begint stilaan zijn vorm te maken, en dan kan hij alleen nog maar mooier worden.

Een kohaku van Takigawa met een bijzonder speciaal patroon, dat alles behalve evenwichtig is te noemen. Het is een yondan, maar eentje dat je precies steeds in de goede plooi wil leggen. Het is een blikvanger door zijn aparte verschijning, maar toch ook een aangename koi om te zien. Takigawa zal fors worden in de toekomst en dat zul je nu niet zeggen met zijn 55 cm, maar wacht maar af...

Neem deze hoshikin kohaku mee naar een show, en je hebt kans om een mooie prijs te behalen. Ze is niet groot, maar ze is wel heel goed. Haar sterkte is haar patroon, dat in tegenstelling tot de Takigawa juist voor balans en evenwicht zorgt. Tevens is de huidkwaliteit bijzonder hoog. Een plaatje van een kohaku.

Tenslotte nog een showa van Momotarodie nog steeds een belofte met zich meedraagt. Waarom een belofte ? Ik hoop nog altijd, en ben er bijna zeker van dat hij nog steeds sumi zal bijmaken. Ik heb het reeds meermalen gezien en meegemaakt, en pas dan beleef je plezier aan de koi.

Wie interesse heeft voor één van deze koi deze week, mag een interessante prijs verwachten.

Meer afbeeldingen

De Alpha mannen: afbeelding 1
De Alpha mannen: afbeelding 2
De Alpha mannen: afbeelding 3
De Alpha mannen: afbeelding 4
De Alpha mannen: afbeelding 5
De Alpha mannen: afbeelding 6
De Alpha mannen: afbeelding 7
De Alpha mannen: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137