12 December: Bezinningsdag

12 December: Bezinningsdag

Het zware werk zit erop, de boog is iets minder gespannen. Nu moeten we even de tijd nemen om te ontspannen en te genieten.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseer ik ieder jaar in december een kleine bijeenkomst van koiliefhebbers die er plezier in hebben om pas aangekomen vissen te bewonderen, en even bij te babbelen over hun favoriete onderwerp... Dit jaar is zondag 12 december uitgekozen om even lekker te genieten van een dagje koi-bezinning.

Om 11 uur zullen de poorten opengaan en ben je welkom om kennis te maken met onze nieuwe aanwinsten. Dit jaar komen er niet zoveel, maar wel stevige koi naar Arendonk. Laat ons hopen dat ze de reis goed doorstaan hebben. Ik verwacht de koi rond 20-25 november, zodat ze nog een 14-tal dagen hebben om zich aan te passen. De juiste datum is nog niet bekend, maar ik ben er volop mee bezig.

Het zal een spannende dag worden voor meerdere klanten omdat er redelijk wat koi binnenkomen die reeds een tijd geleden zijn aangekocht, maar nu pas hun grote reis gaan maken. Hieronder bevinden zich klinkende namen, zoals Yamatenka, Showatenka, Wolverine, Ayama, Mo-marsaru, en nog een groot aantal andere kleppers.

Om één en ander vlot te laten verlopen en de nodige voorbereidingen te kunnen treffen, is het verplicht om je in te schrijven. Ik zal zorgen voor de nodige drankjes en hapjes, maar heb mijn culinaire ideëen nog niet volledig uitgewerkt op dit moment. Mijn plan is om je te verrassen met onze huisgemaakte goulash en stoofvlees met fritjes, maar hier ben ik wat afhankelijk van mijn vrouw, die de dankbare taak op zich zal moeten nemen om dit voor te bereiden. Geloof me, onze goulash is niet te evenaren….

Inschrijven voor deze bijzondere dag kan, door een mail te sturen naar arendonk@interkoi.eu met vermelding van het aantal personen. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 november.

Op deze toch wel bijzondere dag zal ik een grote actie lanceren voor mensen die zich tijdens deze dag een koi willen aanschaffen, maar nog niet de laatste stap durven maken. Daarover in één van de volgende nieuwsitems meer.

Uiteraard zal Rini aanwezig zijn op deze bezinningsdag om zijn boek Nishikigoi Symfonie te ondersteunen. Mensen die nog van plan zijn om een boek aan te schaffen, zullen in de gelegenheid zijn om het boek persoonlijk te laten tekenen door Rini al of niet met een persoonlijke boodschap. De feestdagen staan voor de deur, en wie zou er dit boek niet willen krijgen als kerst-of nieuwjaarscadeau ?

Meer afbeeldingen

12 December: Bezinningsdag: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml