Afscheid van een bekende

Afscheid van een bekende

Ze heeft de winter in alle rust in de vijver van Rini kunnen doorbrengen.

Nu was het tijd om te verhuizen naar haar laatste bestemming, iemand die deze koi nooit meer zal verkopen. Ze zag er goed uit “onze mask”, en ze deed me warme herinneringen oproepen aan vervlogen tijden.

Met veel plezier en druipend van nostalgie heb ik “the mask” teruggezien in onze bedrijfsfilm van toen. (na 2 min. 40 sec.)

Kijkend naar deze film kwamer er weer warme herinneringen naar boven en passeerden bekende koi de revue. De meesten hebben een goede thuis gevonden, en dat doet me plezier. Ik ken ze nog, stuk voor stuk. Het zijn geen nummers die hier de revue passeerden, maar het waren stuk voor stuk koi met een ziel….shiba, zanzibar, the mask, the nose, hera, en noem maar op.

The mask is één van de laatste strijders die het strijdperk verlaten, en één van de weinige koi die nog geen thuis heeft gevonden uit deze periode is Helena, maar dat vind ik helemaal niet zo erg.

Meegesleept door al deze herinneringen en warme gevoelens, werd ik helaas ook geconfronteerd met de werkelijkheid en andere minder goede verhalen. Die ga ik echter voor een volgend hoofdstuk of misschien wel voor mezelf behouden, want laten we nu nog even wegmijmeren in de sfeer van weleer.

Meer afbeeldingen

Afscheid van een bekende: afbeelding 1
Afscheid van een bekende: afbeelding 2
Afscheid van een bekende: afbeelding 3
Afscheid van een bekende: afbeelding 4
Afscheid van een bekende: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml