Akira is haar naam

Akira is haar naam

Soms kom je in vervelende situaties terecht, want als 4 honden vechten om een been, dan weet je wat er kan gebeuren, het spreekwoord zegt het zelf...

De showa vandaag getoond heeft wel zoveel opschudding veroorzaakt, dat zelfs ik het niet meer normaal vind, zo populair was ze. Een bevestiging voor mij dat patroon nog altijd het belangrijkste blijft in de koihobby en kwaliteit op de 2de plaats komt.

Akira of Showa SH-V19-10215 zorgde voor deze probleemsetting en dan vind ik het altijd moeilijk ten opzichte van bepaalde mensen die getwijfeld hebben, om ze slecht nieuws te brengen, met andere woorden te zeggen dat de showa verkocht werd.

Geloof het of niet, maar 4 personen wilden op dezelfde dag deze koi aankopen. Ik zei nog uitdrukkelijk, zet deze koi in optie, en vermeldde dit nog met klem, maar de natuur van de  mensen is oncontroleerbaar, en blijkbaar dachten ze dat ik enkel de boel wou forceren, en een koi wou verkopen.

Fabio van koi.lab Italy,  moest echter gisterenavond niet lang nadenken en kocht de showa na een kort gesprek met mij betreffende de voorwaarden. Akira betekent "de briljante", "de wijze"

Fabio van Koi.lab Italië

Hij wil de koi gebruiken als oyakoi voor zijn eigen kweek, en je weet hoe begeesterd Fabio is met zijn eigen gekweekte koi, die eerlijk gezegd, meer dan goed is.

Ik ben blij dat ik Fabio min of meer van dienst kan zijn om de koihobby in Italië op een hoger niveau te brengen, en wens hem dan ook veel geluk.

Hij heeft dit jaar al enkele HQ koi aangekocht, waar hij op de shows meer dan goede resultaten mee haalde, en beloofde me om zo snel mogelijk een update te sturen. Ik ben dan ook benieuwd.

De showa zal tot volgend jaar in Arendonk blijven want hij wil een show meedoen met deze toekomstige oyakoi, maar hij heeft nog niet beslist welke show dit wordt in 2020. De nieuwe datum die voor de shows werden voorzien komen voor hem op een moeilijk ogenblik...hij zit natuurlijk met de kweek van de koi...

Wij zullen Fabio echter blijven ondersteunen, want hij is een koikichi in hart en nieren.

 

Meer afbeeldingen

Akira is haar naam: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Blombeir

555


Jeroen

555


Polleke

555


Wim DW

555


interkoi

555

Marcel w

555


interkoi

555

Marcel w

555


Blombeir

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml