Akira is haar naam

Akira is haar naam

Soms kom je in vervelende situaties terecht, want als 4 honden vechten om een been, dan weet je wat er kan gebeuren, het spreekwoord zegt het zelf...

De showa vandaag getoond heeft wel zoveel opschudding veroorzaakt, dat zelfs ik het niet meer normaal vind, zo populair was ze. Een bevestiging voor mij dat patroon nog altijd het belangrijkste blijft in de koihobby en kwaliteit op de 2de plaats komt.

Akira of Showa SH-V19-10215 zorgde voor deze probleemsetting en dan vind ik het altijd moeilijk ten opzichte van bepaalde mensen die getwijfeld hebben, om ze slecht nieuws te brengen, met andere woorden te zeggen dat de showa verkocht werd.

Geloof het of niet, maar 4 personen wilden op dezelfde dag deze koi aankopen. Ik zei nog uitdrukkelijk, zet deze koi in optie, en vermeldde dit nog met klem, maar de natuur van de  mensen is oncontroleerbaar, en blijkbaar dachten ze dat ik enkel de boel wou forceren, en een koi wou verkopen.

Fabio van koi.lab Italy,  moest echter gisterenavond niet lang nadenken en kocht de showa na een kort gesprek met mij betreffende de voorwaarden. Akira betekent "de briljante", "de wijze"

Fabio van Koi.lab Italië

Hij wil de koi gebruiken als oyakoi voor zijn eigen kweek, en je weet hoe begeesterd Fabio is met zijn eigen gekweekte koi, die eerlijk gezegd, meer dan goed is.

Ik ben blij dat ik Fabio min of meer van dienst kan zijn om de koihobby in Italië op een hoger niveau te brengen, en wens hem dan ook veel geluk.

Hij heeft dit jaar al enkele HQ koi aangekocht, waar hij op de shows meer dan goede resultaten mee haalde, en beloofde me om zo snel mogelijk een update te sturen. Ik ben dan ook benieuwd.

De showa zal tot volgend jaar in Arendonk blijven want hij wil een show meedoen met deze toekomstige oyakoi, maar hij heeft nog niet beslist welke show dit wordt in 2020. De nieuwe datum die voor de shows werden voorzien komen voor hem op een moeilijk ogenblik...hij zit natuurlijk met de kweek van de koi...

Wij zullen Fabio echter blijven ondersteunen, want hij is een koikichi in hart en nieren.

 

Meer afbeeldingen

Akira is haar naam: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

9 reacties

Blombeir

Tip voor het lexicon: oyakoi Als volslagen leek heb ik geen flauw idee wat het is


Jeroen

En weet je wat het is als er een koi aan je neus voorbij gaat... dan zal het niet de juiste vis voor de juiste persoon geweest zijn.


Polleke

Ik verschiet er niet van dat deze koi gewild is , groot ,mooi en betaalbaar naargelang .. Goed gekozen mensen ;) .


Wim DW

dat is sneu voor de drie anderen maar zullen in een volgende keuze mogelijk sneller handelen - ikzelf - als ik twijfel - vraag een optie hetgeen je even rust geeft om te beslissen proficiat aan fabio


interkoi

Marcel, ga gewoon naar je account bovenaan rechts, klik erop en er verschijnt  Profiel  - Avatar  - Afmelden.  Klik op Avatar en je kan je bestaande avatar verwijderen en er een mooie foto opzetten die je gekozen hebt.

Marcel w

Oke zal eens op de computer kijken op mijn mobiel zie ik mijn account niet  


interkoi

De website heeft de eerste dag van de storm doorstaan. Hier en daar wat probleempjes, maar in principe ging alles voorbeeldig. In de loop van de tijd zullen alle kleine strubbelingetjes, wensjes of aanpassingen systematisch doorgevoerd worden, want het is een heel gedoe om de website zo overzichtelijk en functioneel mogelijk te maken. Ik ben dan ook bijzonder blij met de overgang, en ondanks het feit dat het voor mij ook wennen is met het gebruik van het admin gedeelte, verloopt alles bijna naar wens. Wel zou ik willen vragen aan de mensen die af en toe reageren om een eigen avatar toe te voegen of te gebruiken...veel persoonlijker.

Marcel w

Hoe kan je je avatar veranderen na dat je je al heb aangemeld . Kan het niet vinden 


Blombeir

@Marcel Op de PC klik je rechtsbovenaan op je naam en daarna kies je Avatar Op de smartphone open je het menu (3 streepjes rechtsbovenaan) kies je Account en daarna kies je Avatar in het Account-menu Daar kan je een bestaande avatar kiezen of een nieuwe uploaden


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240