Arcen, Vrijdag de 20ste

Arcen, Vrijdag de 20ste

Een massa volk stond er reeds om 8.30 voor de poorten, en we waren blij dat we er vroeg bijwaren.

In de morgen was er een massa van jewelste, en veel mensen kwamen hun boek ophalen bij Rini. De koi zullen dit weekend naar de 2de plaats worden geschoven, want NIshikigoi Symfonie krijgt nu onze volledige aandacht. Tot hiertoe klopte alles vrij aardig in de boekhouding, uitgezonderd één foutje, dat ik via een ander kanaal toch kon rechtzetten, dus tot hiertoe alles onder controle. De bladwijzers worden zeer sterk gewaardeerd, en de mensen die deze via de voorverkoop gratis kregen zijn er ontzettend mee in hun nopjes. Ook in de verkoop is het een gewaardeerd item, en hopelijk hebben we er genoeg laten maken, want het begint al flink te minderen.

Iedereen werd vriendelijk door Rini ontvangen, een kleine boodschap werd in het boek geschreven en de attentie (bladwijzer) werd netjes in een eenvoudig plastic zakje verpakt. Wij rekenen erop dat de mensen hun mening laten horen over het boek, zogauw ze dit uitgelezen hebben. 79 euro is veel geld voor een boek, maar het is absoluut niet duur als je het boek gezien hebt. Alle mensen waren het daar met ons over een.

Rini rekende op een extra verkoop (buiten voorverkoop) van gemiddeld 100 boeken per dag. Deze werden vandaag niet gehaald, maar de helft hebben we wel bereikt, en wellicht zal het verschil morgen wel ingehaald worden. We zullen pas zondagavond evalueren en de juiste cijfers doorgeven.

Onze Domino was ook in zijn sas. Speelt hij thuis in de vijver de koele vrijgezel bij de oude dames, een jong bloemetje lust hij wel. Hij heeft flink zijn gangen gegaan bij de jonge freules, en met zijn 96 cm, beukte hij gestadig tegen de kohaku die zich toch wat kleintjes voelde. Moest er nog iemand twijfelen of Domino een mannetje is...wij weten wel beter, het is een man pur sang. Wel onze complimenten trouwens aan de mensen die verantwoordelijk waren voor de verzorging van de vissen. Op en top geregeld, de eitjes werden onmiddellijk opgeruimd en het water ververst. Chapeau voor de goede zorgen...

De grote prijzen zijn uitgedeeld, en wij wisten dat we er niet bij zouden horen. Deze gingen naar de gangbare winnaars van ieder jaar, en het is ze van harte gegund. Wij houden het bij ons systeem, want kampioenen kopen kunnen en willen we niet betalen. Toch gaan we morgen of overmorgen toch met de titel van Grand Champion lopen, maar dan wel op onze manier. Morgen zullen we zien, of we enkele troostprijzen in ontvangst kunnen nemen.

Het was een warme dag, en drukkend in de tent. Het zal morgen nog erger worden, en ik ga nu stoppen, want mijn batterijen, en die van Rini moeten terug opgeladen worden.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml