Zaterdag Jury dag!

Zaterdag Jury dag!

De dag begon heel druk, duizenden toeschouwers kwamen wederom naar de Kasteeltuinen om de zeer goed georganiseerde grootste koi show van Europa te bezoeken. Dit alles is natuurlijk alleen maar mogelijk voor een vereniging met behulp van al die tientallen vrijwilligers die belangeloos vele vrije dagen opofferen om er voor te zorgen dat wij al dat moois mogen zien. Daarvoor langs deze weg een woord van dank aan al deze leden van de N.V.N.

Jullie zijn een prachtteam! En dat al jarenlang! BEDANKT!

Vandaag is de jury druk met het bepalen van de prijzen, zelfs tot op het moment dat wij onderweg gingen naar ons hotel. Op dit moment is nog niets bekend maar zodra we wat horen laat ik het weten! Verder hebben we vandaag bij “Petje op, Petje af” van Koi Eagle de jongste winnaar gezien uit de historie. 4 jaar oud en hij bleef als enige over tussen het kennis geweld van vele ouderen! Hij won een Interkoi Almere waardebon van € 100,00 en een zak Bombyx zijderupsen van Nedkoi ook beschikbaar gesteld door Interkoi Almere en niet te vergeten een Interkoi Almere T-Shirt. Uiteraard moet hij daar nog een beetje in groeien. Ook hadden we vandag nog bezoek van de heren van KoiQuest, Tiebo en Bram. Voor een ieder die iets op wil zoeken over koi, de laatste nieuwtjes wil weten en die wil leren hoe om te gaan met koi in het algemeen is de site van Koi Quest een must om te volgen. Veel nieuws en leerzame informatie.

Ook heb ik Rini Groothuis gesnapt bij het zoeken naar een nieuwe hobby. Van Jumbo naar mini, een grote stap. En dat geldt ook voor de prijzen.... Kijk en geniet van de foto’s.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml