Bakki shower uit HPE

Bakki shower uit HPE

Onlangs kreeg ik van Bart deze foto's toegestuurd van zijn nieuwe bakki shower.

Er zijn redelijk wat mensen die graag een bakki willen installeren, en dit zou misschien een mooie oplossing zijn. Ik ken de grootte niet precies, wel het materiaal waaruit hij is samengesteld, namelijk uit  10mm HPE volledig waterdicht gelast. De lengte is 100 cm, hoogte 120 cm en de breedte 40 cm.

Voor zover ik kan begrijpen heeft Bart hier gebruik gemaakt van Bacteria home, het "andere produkt", dat te verkrijgen is bij Rob Stoelinga. Meer info en prijzen hierover kan je vinden op zijn website. Over de werking en het verschil van dit produkt, heb ik onlangs nog een artikel geschreven.

Ik zal in de loop van de week nog eens achter de producent gaan, zodat deze informatie ook kan doorgegeven worden, bij interesse.

Bovendien wil ik nog even melden dat ik zelf nog 2 onderdelen van een bakki heb staan de ik graag wil verkopen. Het zijn 2 trayers van 2 meter breed, met filtermateriaal, bestaande uit 4 grote zakken siporex, 4 zakken hexamedium en 4 zakken oesterschelpen.

Het is mogelijk om 2 nieuwe trayers bij te bestellen, zodat de bakki compleet is. Bij interesse kan je me altijd contacteren.

Meer afbeeldingen

Bakki shower uit HPE: afbeelding 1
Bakki shower uit HPE: afbeelding 2
Bakki shower uit HPE: afbeelding 3
Bakki shower uit HPE: afbeelding 4
Bakki shower uit HPE: afbeelding 5
Bakki shower uit HPE: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml