Beereke en Sandy op bezoek

Beereke en Sandy op bezoek

Ze moeten van ver komen, maar wat is in principe ver ? Anderhalf uur rijden met de auto mag geen obstakel zijn als je iets wil !

Het zijn mensen uit de wereld van de koivrienden, en dan nog regio de kust, en toen Polleke hoorde dat ze kwamen, moest hij zich ook eventjes laten zien.

Om 9 uur waren ze al ter plaatse, en we gingen onmiddellijk aan het werk. Beereke had enkele showa uitgezocht die hij wou bekijken, en zo gezegd zo gedaan..

Uiteraard hebben we ook nog enkele andere koi bekeken om toch even de smaak te proeven van Interkoi en het is natuurlijk aan hen om te zeggen of deze bevallen was of niet.

Zijn keuze was goed en de 2 tosai van Momotaro voldoen aan alle verwachtingen. Nu nog hopen dat ze dit jaar verder goed ontwikkelen, maar daar ben ik niet zo bang voor. Geschatte grootte einde dit jaar…52-57 cm, hopelijk krijgen we een update.

Ondertussen had ik al een filmpje aangekregen van zijn vijver en zeg nu zelf, die mag goed gezien worden of niet ?

Als klap op de vuurpijl kreeg ik s’avond nog een filmpje met de koi die hij vandaag had aangekocht met de vermelding dat hij heel tevreden was met zijn nieuwe aanwinsten. Toffe gasten zoals ik ze graag heb.

Maar er gebeurde meer gisterenmorgen. Marc kwam zijn winnend trio ophalen dat de prachtige prijzen gewonnen heeft op de Euregio koishow ! Of hij tevreden was ? Moeilijk te achterhalen bij Marc ! Het is een specialleke…

Iedereen herkent deze koi die op de Euregio show zijn geweest, een prachtig trio. Dit gezegd zijnde kwam ook Ans en Frans nog eens op bezoek, samen met Nico en Antoinette die een koi kwamen ophalen, en niet de minste.

Omdat Nico en Henco goede vrienden zijn geworden, heb ik voor Henco nog even de sanke van hem gebowld zodat hij nog even van zijn koi kan genieten.

Dan nog Pieternelleke bij de sanke gezet, en ik heb een goed gevoel bij deze showa. Het venstertje is een pijnpuntje, en ik kan geen goed antwoord geven op de vraag of dit kan opgelost worden of niet.

Vermoedelijk heb je nog kans dat het venster dicht bij de hashiware kan overlapt worden door het sumi, maar het middelste venstertje zal moeten getatoeëerd worden, dan is dat probleem ook opgelost. Toch een showa met bepaald goede eigenschappen en die toch eens zou kunnen verrassen.

Als klap op de vuurpijl ging de chagoi ook naar huis. Polleke kon er duidelijk van genieten en ik denk wij allemaal samen met Polleke. Een loupezuivere chagoi van 85 cm, zo goed als geen fouten, tenminste ik kan er weinig ontdekken, daar wordt je toch warm van.

Een aangename zondagmorgen met aangename mensen…altijd meegenomen. De ergste drukte is nu voorbij, en de voorbereidingen voor de opendeurdag kunnen beginnen.

Wie nog niet ingeschreven heeft, kan nog tot 31 mei inschrijven, en als de zon ook van de partij is, kan het een aangename koidag worden.

Meer afbeeldingen

Beereke en Sandy op bezoek: afbeelding 1
Beereke en Sandy op bezoek: afbeelding 2
Beereke en Sandy op bezoek: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240